上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.2k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 07:29 PM 發表 查看引用來源

我也要去滾湯了,重有白勺菜心,排bone,加雞翼呀,,,,,,:smile_30: :smile_30: bye bye:smile_43:
煮飯我踏步去:smile_30: :smile_30:
文曲已回來,妳安心去煮飯吧~ :smile_40:

但我亦離線吃飯,拜拜~

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-23 07:27 PM 發表 查看引用來源
重耍洗碗咪搞我:smile_27: :smile_27: :smile_27:
無計呀.這些事多數是女人做的,我就洗過多次.之後就反抗........煮了就不再洗了.:smile_13: :smile_13: 果時呀,全部有25人來吃的:') :')

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-1-23 07:29 PM 發表 查看引用來源

無瘦肉落去d湯無甜味 wo
我有,只是忘了打上去呀,bye bye,:smile_43: cooking:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 07:35 PM 發表 查看引用來源

無計呀.這些事多數是女人做的,我就洗過多次.之後就反抗........煮了就不再洗了.:smile_13: :smile_13: 果時呀,全部有25人來吃的:') :')
全部用發泡膠盒,用完掉

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-23 07:33 PM 發表 查看引用來源

文曲已回來,妳安心去煮飯吧~ :smile_40:

但我亦離線吃飯,拜拜~
大家要吃得開心又放心呀,bye/笑笑我煮飯去呀:smile_30: :smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 07:35 PM 發表 查看引用來源

咁多人:smile_27: 太得人驚點煮呀:smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-1-23 07:36 PM 發表 查看引用來源
全部用發泡膠盒,用完掉
daddy呀,老人家不like的,我真是好辛苦的,,:smile_39: ,,,,,,,,,,以前,,,,,,,:smile_42: 但已過去了呀 .daddy我cooking了,bye bye :smile_43:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-23 07:38 PM 發表 查看引用來源
咁多人:smile_27: 太得人驚點煮呀:smile_38:
答埋你先呀才走,我會在3日前(紋)定d的牛腩,東姑呀......重有朱foot呀.雞就當日去買呀,湯一早煲呀.做足3日,就是,,,,,,,,,,,.不過,大家吃得開心也算了..........但已過去了......我不用再做了........我也放開了 ....笑笑呀,bye了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 07:44 PM 發表 查看引用來源

答埋你先呀才走,我會在3日前(紋)定d的牛腩,東姑呀......重有朱foot呀.雞就當日去買呀,湯一早煲呀.做足3日,就是,,,,,,,,,,,.不過,大家吃得開心也算了..........但已過去了......我不用再做了........我也放開了 . ...
又去冰樹反:smile_38:    BYE  BYE

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-23 07:39 PM 發表 查看引用來源

daddy呀,老人家不like的,我真是好辛苦的,,:smile_39: ,,,,,,,,,,以前,,,,,,,:smile_42: 但已過去了呀 .daddy我cooking了,bye bye :smile_43:
叫人用膠袋裝住食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆