上一頁下一頁
發新話題

~~~~徵~~情人~~及己婚男士~續PART 4

收藏  |  訂閱
200  2.9k

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-1-28 10:54 PM 發表 查看引用來源

同個情字有關大家受得這痛苦至好禾:smile_42:
感情其實無分對錯, 男人出面有第二個, 只會比人話花心, 多情......,但女人, 就會用淫蕩, 紅杏出牆......
以老婆立場, 當然唔希望自己老公有第二個, 你明知佢出面有, 揭穿左, 可能會令婚姻加速死亡, 如果有小朋友, 離婚後小朋友如何處理, 一連串既問題......所以有大部份人會選擇啞忍, 至少, 身邊還有個叫"老公"及"爸爸"既物係係間屋度, 至少, 還會有個依靠......:smile_13:
作為出面果件, 早已知道對方已經有老婆, 仍甘心默默咁付出, 守候, 又係另一種滋味, 明知對方家庭日, 做時做節,正日一定陪唔到自己, 果種感覺, 其實亦都不見得好受......:smile_13:
男人, 要同時兼顧兩樣, 有時都幾"疲於奔命"......:smile_27:

hello

如有興趣 call 我呀

我岩玩喎...有無女仔岩我架

回覆 1# 的帖子

我又報到下先~  :smile_30:

引用:
原帖由 ~yoyo9394~ 於 2009-1-16 07:50 PM 發表 查看引用來源
真定假 =.="""
咁好衰wor
破壞人:smile_24:
是說說,玩玩的,不要盡信.

引用:
原帖由 miumiukitty 於 2009-2-11 01:02 AM 發表 查看引用來源

感情其實無分對錯, 男人出面有第二個, 只會比人話花心, 多情......,但女人, 就會用淫蕩, 紅杏出牆......
以老婆立場, 當然唔希望自己老公有第二個, 你明知佢出面有, 揭穿左, 可能會令婚姻加速死亡, 如果有小朋友 ...
這是大家都有家庭,只是想找點感覺吧了.如果理智點,是不會付出真感情的,有問題的機會會較少.

我又想試下喎

引用:
原帖由 ckk108 於 2009-2-18 04:23 PM 發表 查看引用來源
我又想試下喎
你現在不是在試緊嗎?

真ga:smile_41:

引用:
原帖由 metvilov 於 2009-1-16 07:56 PM 發表 查看引用來源
請睇#1:smile_40:
好耐沒見妳了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆