上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么綠泗

收藏  |  訂閱
747  5.5k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-1-8 12:17 AM 發表 查看引用來源

一於POST出黎...:smile_30:
mor mor mor 利是~~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 downdownda 於 8-1-2009 00:18 發表 查看引用來源

咁比面呀.......少女:smile_03: :smile_03:

禾買番屋企飲~~:smile_30:  
要ge~~我驚俾妳夾硬塞我食朱古力啊麻~~
暈左1樣上頭條,影埋大頭相~~:smile_30:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-1-8 12:18 AM 發表 查看引用來源

仲未呀...
go...go.....let's go........

引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-1-8 12:23 AM 發表 查看引用來源

要ge~~我驚俾妳夾硬塞我食朱古力啊麻~~
暈左1樣上頭條,影埋大頭相~~:smile_30:
里咪傻~~ 古古力留番比禾自己食, 慢慢嘆~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 8-1-2009 00:21 發表 查看引用來源

都係魔鬼..............人地本來諗住真係戒酒架嘛
俾罐菠蘿啤搞到我又心思思添

好似好好味咁
sorry~唔知妳戒緊酒~:smile_35:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-8 12:20 AM 發表 查看引用來源

糖水???:smile_40:
同仙地又邊隻甜d先
佢甜 d ......

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-1-8 12:18 AM 發表 查看引用來源

其他thread我唔敢講,king厘度邊個敢入黎蝦你呀
最多都係爭住食你豆腐啫..........放心啦
厘度個個都會好溫柔地同你mor mor/啜啜

點會有人蝦你呀
咪味味妳囉  
著多兩件衫先得:smile_40: :smile_40: 我要味味啜啜

引用:
原帖由 downdownda 於 8-1-2009 00:25 發表 查看引用來源

里咪傻~~ 古古力留番比禾自己食, 慢慢嘆~~:smile_30: :smile_30:
醉左就係甘傻ga啦~~---請我食古古力:smile_30:

天日早起~~~ 禾閃先喇~~ 各位慢慢傾.....88:smile_30: :smile_30: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 boy'slover 於 8-1-2009 00:19 發表 查看引用來源
似气水ar........
又糖水又汽水,甘多feel ge`

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆