上一頁下一頁
發新話題

沉船記2

收藏  |  訂閱
213  14.1k

引用:
原帖由 好後悔 於 2008-12-31 04:22 PM 發表 查看引用來源
係陀...多謝你先,不過我都係好怕....
仲要等3個月先可以test
不用謝, 助人為快樂之本嘛!

在此祝願各位2009 年玩得小心, 囡囡做得開心, 老婆乜都唔知, 晚晚瞓得安心 !

thanks for sharing:smile_38:

HAPPY NEW YEAR

[quote]原帖由 Meiiy 於 2008-12-29 11:14 發表 查看引用來源

師兄:

其實我係愛我老公既, 唸番自己係冇盡過做老婆既責任, 都有少少內疚.  呢個假期同佢過得OK, 但我仍須多點時間去忘記呢件事, 同成日唸 如果我同番佢一齊, 怕佢又會重蹈覆轍...  今次起得番身我已覺自己傷 ... [/quote

師妹:
順其自然,平常心,等時間慢慢冲淡吧.:smile_38:

引用:
原帖由 好後悔 於 2008-12-30 22:32 發表 查看引用來源
我都想講我個case,仲要係尋晚發生....我第一次去lee d地方
我同朋友去左夜總會玩,之後坐我果個小姐係hk人,21years old..
係果到玩果時我都好c文,冇手多多..一路咁玩到走...我都飲大了
當時都冇要求我同佢出街,我都 ...
師兄:
我都試過一次,當時心情同你一樣,最後好彩無事,你都應該無事嘅

好心分手九個月,心情輕鬆,
多謝各位支持和鼓勵Thankyou

:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 1880 於 2009-1-2 01:43 AM 發表 查看引用來源

師兄:
我都試過一次,當時心情同你一樣,最後好彩無事,你都應該無事嘅
你果次係唔係都係hk人....
我宜家真係好驚,又訓唔到

引用:
原帖由 1880 於 2009-1-2 01:46 AM 發表 查看引用來源
好心分手九個月,心情輕鬆,
多謝各位支持和鼓勵Thankyou
:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:  
我由你開頭d post睇返哂,時間過得好快....
我都想時間過得快d...

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-12-20 00:35 發表 查看引用來源

沒有........
只是每當遇有男孩子追求......都會對你很好....
完全看不出他是真心還是假意.....所以有點疑惑......
不明白.....
為什麼人會選擇結婚.....為什麼他們選擇了結婚.....又不遵守結婚的承諾???難 ...
很唐突,容我在這講一句嗎?其實每個人心中都有一把尺,衝量一個人的好與壞,觀點同標準不盡相同,但有一句古舊說法好象是〝觀微知注〞﹙如有錯誤請糾正﹚,即是從細微的動作同事情,靜待從中窺探該人的心態而令自己加以注意,之後就要〝聽其言,觀其行〞,好與坏定會有痕跡露出來的,那時,就要你心中果把尺去量度了。

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-12-26 13:41 發表 查看引用來源
想睇大家對呢段說話的睇法......

"積極的女人同消極的女人

積極的人,做事,每每是建設性的,而消極的人,做事,是破壞性居多
好似男人有第三者,積極同消極ge人,有好唔同
有一個消極ge女人,當佢俾男人唔要之後 ...
咁積極既女人,呢個世界唔多啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆