上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 7]

收藏  |  訂閱
756  19.5k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 10/12/2008 10:46 發表 查看引用來源

咩喎~:smile_13:
咩野呀??.............咩wow ??

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-10 10:48 AM 發表 查看引用來源

咩野呀??.............咩wow ??
無0野啦~:smile_30: 傻瓜大黑熊~:smile_34:  快0的食早餐啦~

早晨:smile_38:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 10/12/2008 10:51 發表 查看引用來源

無0野啦~:smile_30: 傻瓜大黑熊~:smile_34:  快0的食早餐啦~
妳沒有做給我...........我吃什麼啊 ??

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-10 10:52 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_38:
hi~ 早晨呀, 甜心姐姐~:smile_40: you are welcome~

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-10 10:53 AM 發表 查看引用來源

妳沒有做給我...........我吃什麼啊 ??
唔... 你行去窗口...打開....張開個大熊口丫~ " 呼 " ~ 食左未呀~

答案: 風神伯伯請你食"風"啊~:smile_35:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-10 10:58 AM 發表 查看引用來源

hi~ 早晨呀, 甜心姐姐~:smile_40: you are welcome~
兩隻貓貓好可愛呀

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-10 11:04 AM 發表 查看引用來源

兩隻貓貓好可愛呀
嗯~ 因為我對貓貓情有所鍾嘛~:smile_40: 這對貓咪命名為:兩小無猜呀~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-10 11:08 AM 發表 查看引用來源

嗯~ 因為我對貓貓情有所鍾嘛~:smile_40: 這對貓咪命名為:兩小無猜呀~
支持你,因為我都養咗兩隻貓咪

引用:
原帖由 甜心姐姐 於 2008-12-10 11:12 AM 發表 查看引用來源

支持你,因為我都養咗兩隻貓咪
嗯~ 點解妳唔將兩隻貓張相放係度0既~:smile_40: 妳養個兩隻貓貓是短毛定係長毛~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆