上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【71】

收藏  |  訂閱
738  8.1k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-4 03:23 PM 發表 查看引用來源
真係靚架................一於放大佢
放呀,我不怕你,你想冇命就做

引用:
原帖由 MATHES232 於 4/11/2008 15:23 發表 查看引用來源

不用怕,我蓉蓉教你
好野...............嘿
抵鍚,啜啜啜

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:26 PM 發表 查看引用來源

好野...............嘿
抵鍚,啜啜啜
you welcome

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:25 PM 發表 查看引用來源

願者上吊就ok................仔佬都照勾呀 :smile_30: :smile_30:
我啱唔啱呀 佬來架:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 MATHES232 於 4/11/2008 15:26 發表 查看引用來源

放呀,我不怕你,你想冇命就做
借俾妳啦.............嘿嘿

引用:
原帖由 驀然回首 於 4/11/2008 15:29 發表 查看引用來源
我啱唔啱呀 佬來架:smile_46: :smile_46:
上左吊先啦...........唔上吊我點勾你呀 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:25 PM 發表 查看引用來源

你知就最好了..............幾驚你又好似上次咁
又感冒又發燒呀,:smile_30: :smile_30:
唔怕架一兩日貨仔...............不藥..................

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-4 03:31 PM 發表 查看引用來源

借俾妳啦.............嘿嘿
你用好了.我無用.怕,,,,,,,,,,,,,sorry

引用:
原帖由 MATHES232 於 4/11/2008 15:34 發表 查看引用來源

你用好了.我無用.怕,,,,,,,,,,,,,sorry
我最近成日用架啦.............要黎剪布
整啤啤熊 :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 驀然回首 於 4/11/2008 15:32 發表 查看引用來源
唔怕架一兩日貨仔...............不藥..................
鬧佢啦蓉兒,邊有人好似佢咁架
感冒等係咁發燒都唔去睇醫生

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆