上一頁下一頁
發新話題

招募 1101 (禮拜六)東莞 學生 數名

收藏  |  訂閱
208  7.9k

引用:
原帖由 bokyeh 於 2008-10-31 07:37 AM 發表
多謝老師用心良苦, 不過水魚唔係受保護動物, 自動獻身咪由佢地囉
多謝師兄明白

做生意人人手法唔同, 大多取之有道, 有口皆碑 (例如: 藍色既貓科動物, 咁多人死都未見佢死既死老鬼.....等等:smile_30, 本老師都十分支持.

但有d實在太過份, 欺世盜名, 又鍾意扮D台老師, 為雞碎咁多, 物都敢死, 無出色.
學某師兄話齋: d前輩唔出聲唔代表唔知, 係有品啫.
咪等佢以為無人出黎做醜人, 佢就可以瞞天過海.

醜人在此順便向各心水清既師兄/前輩講聲: 如導至任何不便, 敬請原諒, 包涵!!!

引用:
原帖由 ogm 於 2008-10-31 12:33 PM 發表
下午三點喺皇崗集合收錢、四點自己去到東莞某鎮(唔去cp、當日喺皇崗收錢後通知)酒店大堂再集合、遲到者當退團論
樓主 除上列問題外 一切明白 現自駕2台7人車共10人用美圓旅行支票 皇崗集合交錢後 16:0 ...
7咩人車呀, 你揸軍車都唔關我事, 你揸直昇機黎就唔該載埋我

旅行支票:smile_14:, k囡都唔收啦, 何況我:smile_34:, 唔該聽朝自行去銀行cash咗先

引用:
原帖由 leegoffy 於 2008-10-31 12:45 PM 發表
好能抵~未試過咁平...應該收三萬...及要特殊學生
呢位老細真識貨

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-10-31 01:27 PM 發表

阿校長...我返學先啦
我濕狗老師黎咋, 一個招牌趺落黎, 壓死幾十個啦, 淨呢版都有兩個啦, 邊有資格做校長:smile_42:

引用:
原帖由 matthewy18 於 2008-10-31 01:42 PM 發表

東莞咁多地方就系唔去CP......  :smile_13: 我諗我都係響番CP國際學校玩算拉.
今次唔去啫~今次唔去啫:smile_35:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 01:47 PM 發表
講得好:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
引用:
原帖由 louises 於 2008-10-31 01:25 PM 發表
唔置亮你係咪去先
版主都係人做, 人唔係機器, 人始終難免會有七情六慾/親疏有別/公私難分/黑箱作業/私雙受受/包庇衛護/以權謀私/恃勢凌人/愛名愛利...........唔可能好似機器咁事事平衡/樣樣均等/不偏不倚: ...
我既重點係呢句呀, 你唔好借題發揮

[某老師話: 俾人爆哂d衰野出黎, 縮咗頭咁耐, 諗住趁d襯家唔喺度, 偷偷哋伸個頭出黎, 屈d新水魚玩返獲, 點知去玩先黎打風, 莫非連個天都唔鍾意我?:') 唯有死死地氣, 趁無人覺, 鬼鬼鼠鼠關貼, 再將權限set到100, 一走了之:smile_43:]

唉:smile_39: ~又係呢招, 一有風吹草動, 唔理三七廿一, 關貼set權限:smile_03::smile_03: :smile_03:

d 女 一定系 真正 super model,真低,超值.

引用:
原帖由 無殼雞蛋2008 於 2008-10-31 05:15 PM 發表 查看引用來源
[某老師話: 俾人爆哂d衰野出黎, 縮咗頭咁耐, 諗住趁d襯家唔喺度, 偷偷哋伸個頭出黎, 屈d新水魚玩返獲, 點知去玩先黎打風, 莫非連個天都唔鍾意我?:') 唯有死死地氣, 趁無人覺, 鬼鬼鼠鼠關貼, 再將權 ...
佢見到你個團咁筍,可能關自己團join你個團呢!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-10-31 05:20 PM 發表

佢見到你個團咁筍,可能關自己團join你個團呢!:smile_30: :smile_30:  
本老師既團對參加者挑選嚴謹, 係人都john得既咩, 嗰d又無錢又無料又鍾意扮老師既傻仔, 俾多兩個零我都唔蘇佢啦, 費事影響質素:smile_34:

對師兄你呢類一班馬, 我就有興趣靳:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆