上一頁下一頁
發新話題

斷供東北囡囡出嚟客串 ( 相 )

收藏  |  訂閱
286  37.1k

引用:
原帖由 周身骨 於 2008-10-25 05:12 PM 發表

邊度人唔緊要,最緊要係乖女:smile_13:
柬北人性格率直啲...吾駛玩心理戰...:smile_04:

引用:
原帖由 CokeClassic 於 2008-10-25 05:14 PM 發表 查看引用來源

柬北人性格率直啲...吾駛玩心理戰...:smile_04:
咁我又唔知喎:smile_13:

引用:
原帖由 周身骨 於 2008-10-25 05:16 PM 發表

咁我又唔知喎:smile_13:
我做果行....連著古裝果啲青海...西藏人都帶過

引用:
原帖由 CokeClassic 於 2008-10-25 05:14 PM 發表 查看引用來源

個小妹妹幾cute喎:smile_14:

引用:
原帖由 CokeClassic 於 2008-10-25 05:17 PM 發表 查看引用來源

我做果行....連著古裝果啲青海...西藏人都帶過
佢地正唔正架...............................................................

:smile_47:

[quote]原帖由 周身骨 於 2008-10-25 05:19 PM 發表

佢地正唔正架...............................................................

度度都有正有扒....不過飲羊奶果啲真係大波啲架

引用:
原帖由 CokeClassic 於 2008-10-25 05:20 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 周身骨 於 2008-10-25 05:19 PM 發表

度度都有正有 ...
因乜解究呢:smile_41:

引用:
原帖由 周身骨 於 2008-10-25 05:23 PM 發表

因乜解究呢:smile_41:
羊奶蛋白質問題....好似燕窩咁...都係蛋白質...不過分解左就吾同

回覆 186# 的帖子

我之前都摸過下一個東北(蒙古的 ) , 可惜冇食到 ( :')  )
MILK MILK 唔太大 , 不過真紅及乳頭小小粒 ...
SKIN 又白又滑 ..........腳又長 ........
而家諗起有 D 后悔 ...... :smile_19:

關外囡囡果然唔同,但可能都係漢女,唔合真正滿州女又係點呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆