上一頁下一頁
發新話題

(更新 ) 160cm 獨男 點解 ..我以下條件都 甘難找女友 呢

收藏  |  訂閱
280  11.3k

引用:
原帖由 wai(927) 於 2008-11-2 03:46 PM 發表 查看引用來源
算數 。。。:smile_43:
返去我個post 先啦~:smile_44:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-1 11:48 PM 發表 查看引用來源

禾到左:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-11-2 03:48 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 你好詳細啊 ~~

回覆 183# 的帖子

hi ....how ar u??

你條粉長! 係度係甘聊女, 搞嬲晒d 女, d女架觀音兵要小你
但d 百街又讀得書少,眼又盲! 世紀獨男同世紀毒男都唔識分

要pm 小9你的message 就pm左來我度.
唔該你自量下啦, 係度搵女! 有排都未到你啦
我都唔明大家個名同音,點解你一條女都無! 檢討下你自己d 性格同出post文字啦!!

引用:
原帖由 世紀毒男 於 2008-11-3 10:34 AM 發表 查看引用來源
你條粉長! 係度係甘聊女, 搞嬲晒d 女, d女架觀音兵要小你

我都唔明大家 ...
我完全明白你既慘況...  

引用:
原帖由 世紀毒男 於 2008-11-3 10:34 AM 發表 查看引用來源

我都唔明大家 ...
你你:smile_03: :smile_03:

引用:

我都唔明大家 ...
哇......你...個名字......:smile_14:   世紀

hello~~~~

引用:
原帖由 sisterSA 於 2008-11-2 04:21 AM 發表 查看引用來源

你太自以为是喇, 其實你條件都幾差, 難找女友是必然的事喔!!! :smile_38:
當然自以为是這種性格就最克人憎喇.......:smile_45:
sistersa 幾歲架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆