上一頁下一頁
發新話題

廣州沙面桑拿(已更新相片)

收藏  |  訂閱
370  72.9k

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-5 03:25 PM 發表 查看引用來源

師兄有問過咩 ... 可能我 del 左 ,  
唔知你在廣州住邊  , 想玩幾錢 , 想玩 d 乜 , 上就玩定下午晚上零晨玩 ,
豪發 .... 乜樹呢
有師兄在ok啦

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-11-5 03:25 PM 發表 查看引用來源

師兄有問過咩 ... 可能我 del 左 ,  
唔知你在廣州住邊  , 想玩幾錢 , 想玩 d 乜 , 上就玩定下午晚上零晨玩 ,
豪發 .... 乜樹呢
我估係他話三元里個間豪發!:smile_03:

500蚊,有幾多Q先??
係米DG式架??

引用:
原帖由 tkts56 於 2008-11-5 04:54 PM 發表 查看引用來源

我估係他話三元里個間豪發!:smile_03:
師兄同是廣州夜遊人:smile_38:

引用:
原帖由 poon20531053a 於 2008-11-5 12:50 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 見5到個樣喔
我影吾到啊:smile_38:

我係上面讀書時去過柯子嶺一間桑拿開大,店外面勁搞笑甘寫住"老人康樂中心"類似字樣
入到房....竟然漆黑一片,無燈.,,,只係條女入房時用打火機睇一睇到佢個樣...,價錢又唔平
廣花三路有間仲搞笑....係無獨立房架,係間大房入面擺左好多張床...只係用好多盆栽隔開....真係豬肉檔
整體感覺廣州多數係細場,而且玩得唔放.....

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-5 04:56 PM 發表 查看引用來源

師兄同是廣州夜遊人:smile_38:
都要你喲老手指教吓!:smile_03:

ching the photo too dark ... can't see anything :')

我住東山附近, 不過只要系廣州市內同潘喻我都玩. 我以前落骨場多. 好耐冇去開大, 又唔想食快餐, 質素越來越差. 想搵D可以開大既桑拿同夜總會. 價錢唔系問題, 最緊要, 乾淨, 環境好, D女質素高, 最重要-安全..

引用:
原帖由 tintinsonson 於 2008-11-6 07:57 AM 發表 查看引用來源
我住東山附近, 不過只要系廣州市內同潘喻我都玩. 我以前落骨場多. 好耐冇去開大, 又唔想食快餐, 質素越來越差. 想搵D可以開大既桑拿同夜總會. 價錢唔系問題, 最緊要, 乾淨, 環境好, D女質素高, 最重要-安全..
你想揾Lee哟要求,我都想知,:smile_03:有:smile_03:,你話比我地聽!:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆