上一頁下一頁
發新話題

24/10星期5晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
824  21.0k

唔去都要推一推呀........

我想問下........d 黑牌係咪自己帶去架???????

short and fat....:smile_34:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-2 02:29 PM 發表 查看引用來源
4/10星期6晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

4/10星期6晚[北蒲]玩樂在沙咀K Party團費$350唔包車費

(歡迎任何人仕報名,3 人成團)

4人以上Party飲Voka,啤酒

8人以上Party飲黑牌,啤酒
Party預告:

4/10星期6晚[北蒲]玩樂在沙咀K Party團費$350唔包車費

10/10星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀K Party團費$350唔包車費

14/10星期5晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party團費$250唔包車費

藍毛兄,日子係咪攪錯咗:smile_14:

藍毛早晨:smile_38:

Morning All!!!:smile_15:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-4 11:15 AM 發表
藍毛兄,日子係咪攪錯咗:smile_14:
Which day wong ar????:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-4 12:37 PM 發表 查看引用來源
Morning All!!!:smile_15:
早晨 :smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-4 01:14 PM 發表 查看引用來源

Which day wong ar????:smile_13: :smile_13:

10/10不是星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀K Party團費$350唔包車費

14/10不是星期5晚[北蒲]玩樂在沙灣K Party團費$250唔包車費

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-4 01:16 PM 發表
早晨藍貓 :smile_30:  
Morning!!!濟癲:smile_15:

引用:
原帖由 onq2511 於 2008-10-4 03:32 AM 發表
唔去都要推一推呀........

我想問下........d 黑牌係咪自己帶去架???????
Yes ar!!!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆