上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

有丫,都係d飲飲食食,唱k團落bar咁丫~~~:smile_30:

引用:
原帖由 momo毛毛 於 2008-9-26 05:45 PM 發表 查看引用來源

你諗下播~~話明有運行你都唔去,就真係打後都無運行播~~~ccc:smile_30:
嘩...講到好似好吸引咁喎...:smile_13:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-9-26 05:44 PM 發表 查看引用來源

係唔係一定有運行先:smile_46: :smile_30:
除咗一個之外............其他..........應該有運行:smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-9-26 05:43 PM 發表 查看引用來源

米米話你唔去, 我有運行喎...咁我去唔去好呀:smile_13: :smile_13:
唉......:smile_39: .......算把喇你:smile_34: .....你想去咪去囉

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-9-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

除咗一個之外............其他..........應該有運行:smile_38:
資料搜集充足呢~~~@o@~:smile_14:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-9-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

嘩...講到好似好吸引咁喎...:smile_13:
吸唔吸到就睇你自己, 但系好明顯佢地引緊你:smile_30:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-9-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

d運行唔行得過ga

引用:
原帖由 momo毛毛 於 2008-9-26 05:43 PM 發表 查看引用來源

係呀~but係一年前既photo嚕[臨剪留影]~~~:smile_39:
你果陣 d hair 重長過我果 d :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-9-26 05:46 PM 發表 查看引用來源

唉......:smile_39: .......算把喇你:smile_34: .....你想去咪去囉
你去唔去呀

引用:
原帖由 你奧仔 於 2008-9-26 05:48 PM 發表 查看引用來源

d運行唔行得過ga
唔識講:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆