上一頁下一頁
發新話題

只招條件好, 素質高的女友,18-33歲又接受我35就得<有第個新post>

收藏  |  訂閱
368  10.0k

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-25 12:23 AM 發表 查看引用來源

我似乎唔多好.. 哎... :smile_42:
心情仲係.. 仲有 3個月就 2年 lu............
近日都仲會為佢:smile_13: ...
嗯, 4月尾-7月中曾經同"廣州"拍左3個半月左右...
不過佢都未放低舊愛, 成日話"勁唔夾"... 唔怪 ...
分手5次...玩呀:smile_14:
揾番港女la....

試過 speed dating 未呀...試下啦...
試左話我知 work 唔 work, 如得,帶埋我去 ^^

我去瞓 la....遲D傾la:smile_38:

加油

引用:
原帖由 longbiggun 於 2008-10-25 12:34 AM 發表 查看引用來源

揾番港女la....

加油
分左5次, 但大家都唔係"玩", 相反係好認真!
每次覺得唔夾就分, 分左又覺得對方真係好好, 又一齊返..
點知一齊左, 又覺唔夾.. 如此離離合合數次...
最後果次真係大家決定"唔好再試"...

嗯, 佢前排身在廣州搞生意, 佢住沙田架.. 港女來架! 你去左日本? 無追我舊 post 呢.. ^^

我到而家都認為佢係一個少有的好女仔! 我覺得夾, 可惜佢認為唔夾, 卻不知原來只是不夠愛...

引用:
原帖由 longbiggun 於 2008-10-25 12:34 AM 發表 查看引用來源

揾番港女la....

加油
Speed Dating 陪個朋友玩過一次, 主要係因為佢朋友係搞手才俾面去睇下...
然後發覺.. 我呢種咁不主動的人, 去到都係唔聲唔聲, 又唔主動識女仔交換電話...
哎.. 一句講哂, 媾女王無論去到邊都好叻媾女.. ^^ 我個朋友拿左好多個電話, 我卻一個都無拿. 呵.. ^^

想搵個好d有條件的女友...
咁自然就好多人上來問我有乜條件去擁有咁的女友...
仲勁多人問, 我唔講.. 仲對我反感, 之後無左下文添...:smile_42:

究竟是否應該講出來... 定係應該保留而家咁, 唔好講, 等人地自己慢慢了解呢...
講左又唔想人地因為呢樣或果樣才同我一齊, 咁樣會是愛我嗎.. 好無癮...

我應該點做.. 有無人俾d意見啊?
寫埋優異之處出來, 定係唔好寫??
等我改善一下, 然後開個新post 再招女友...

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-25 08:56 PM 發表
想搵個好d有條件的女友...
咁自然就好多人上來問我有乜條件去擁有咁的女友...
仲勁多人問, 我唔講.. 仲對我反感, 之後無左下文添...:smile_42:

究竟是否應該講出來... 定係應該保留而家咁, 唔好講, 等人地自己 ...
哈...今日吹咩wind
你唔係好有attitude好有自己所謂的原則ga咩?
宜家竟然想到會問人意見?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-25 09:02 PM 發表 查看引用來源

哈...今日吹咩wind
你唔係好有attitude好有自己所謂的原則ga咩?
宜家竟然想到會問人意見?
咪係怕左你囉... 哎, 網上d人好惡.. 好莫名奇妙... 好得人驚... :smile_42:

星期日.. 會唔會多d人入來呢...  
岩的女仔, 請主動add我交換msn了解下啊..

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-25 09:52 PM 發表 查看引用來源
星期日.. 會唔會多d人入來呢...  
岩的女仔, 請主動add我交換msn了解下啊..
我黎:smile_44: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-26 01:55 PM 發表 查看引用來源
我黎:smile_44: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
你真係...
神出鬼沒.. 無處不在...

引用:
原帖由 吳華德 於 2008-10-25 10:11 PM 發表 查看引用來源

你真係...
神出鬼沒.. 無處不在...
你都知:smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆