上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.3k

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 12:55 PM 發表 查看引用來源
我唔會主動約佢。因為應承咗佢上網歸上網, 現實歸現實。如果各自知得太多私隱, 最好的距離就係網上知己。我都覺佢講得好有道理, 而且都尊重佢的意見。

當然, 佢昨日同我講話如果佢太空虛, 可能會約我出去「 ...
Freeman 你就好啦,有個靚女空虛就約你:smile_47:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 03:47 AM 發表
14/9/2008

剛剛飲到半醉, 想保持呢種感覺寫今日的日記。我做咗23年好女仔, 就係極少真誠咁表達自己。細時驚媽媽, 大時怕男友; 做親咩事都怕唔知其他人點睇自己。

女人, 真係太為難。我都唔知幾時開始鍾意 ...
After reading this daily, I feel more upset for all these people who can't find their true love for their entire lives, including you.

I admire that most people are now just focus on face (handsome/beauty) and body to be their lovers, even though they say inside of their
heart is the most important thing to seeking for lovers.

Moreover, people (boys and girls) are now using "having sex" as one of the way to measure how does your lover love you;
they are consider "quanity" (how many time) than "quality" (how satsify) on sex.

At last, Don't give up of yourself.  Stay stronger with your believe!

Wish you luck!

回覆 180# 的帖子

當然, 佢昨日同我講話如果佢太空虛, 可能會約我出去「塞住佢」。....very meaningful性感女神講野都引人D。.....total agree......you are so lucky and full confident

你下(把)都好尖喎.笑起幾靚

妳下巴尖尖架??

omg  fion         you're so god dang hot

keep posting more pzl

引用:
原帖由 Freeman27 於 2008-9-16 12:55 PM 發表 查看引用來源
我唔會主動約佢。因為應承咗佢上網歸上網, 現實歸現實。如果各自知得太多私隱, 最好的距離就係網上知己。我都覺佢講得好有道理, 而且都尊重佢的意見。

當然, 佢昨日同我講話如果佢太空虛, 可能會約我出去「 ...
Fion 咁樣同你講, 你都真係好幸福呢 :smile_40:
另外我都希望 Fion 快快搵到個愛她內在多於愛她身體既人,
等 Fion 唔使咁空虛   

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

Looks very nice ar.....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
Oh...my goodness....what a lovely body

昨日都問過Fion, 佢話我可以用我眼光嚮呢度講多少少 Friday night !

男人一定多數膚淺, 先講外表。Fion 其實我 一早已經嚮公司見過, 樣的話; 下巴尖, 膚色白得緊要, 長頭髮有染少金。眼唔係好大果種, 而係有媚態的小鳳眼。那晚的衣著見小腿, 好幼但都有肉再加上原來168cm 高, 相當好睇。仲有我估原本件上身衫唔係緊身的, 不過 Fion 應該有34D, 幾乎迫爆, 而且好挺, 白色衫下面仲要係有顏色的1/2 bra。行起樓梯都彈得好厲害。

不過佢個friend 就真係完全唔同style。好明顯無 Fion 咁高(160cm 左右啦!), 不過著咗對3吋鞋親條短牛仔褲, 嗰條短牛仔褲仲係兩邊褲管側向上, 露股肉果隻。Sorry ! 我一定睇多兩眼, 見唔到底褲條邊的紋, 即係著 T-back 啦! 上身仲厲害, 雖然我估佢得32, 不過件bra top 夾到好實,啫肉度100% ! 膚色無Fion 咁白, 全頭金晒的。眼大大果種。

其實之後玩true or dare 仲有好多激的, Amy 仲同Fion 互摸。睇到郁唔到手。想死。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆