上一頁下一頁
發新話題

23/9星期2晚[北蒲]玩樂在沙咀 K Party!(歡迎任何人士報名)

收藏  |  訂閱
916  14.2k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 16:12 發表 查看引用來源
係你先玩咋:smile_40:
宜家好多帖我都費事回添呀:smile_45:  
知啦, 明白架. 開左新戶口就小心啲啦. 呢度咩人都有, 有啲人可能諗野會偏激左小小. 咪當睇唔倒囉.

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 03:55 PM 發表 查看引用來源
頂你兩公婆唔順 :smile_30:  
我地好因愛架

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-11 16:15 發表 查看引用來源

我都係鐘恙灌水多D
我鐘意抽水多啲喎 :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:16 PM 發表 查看引用來源

知啦, 明白架. 開左新戶口就小心啲啦. 呢度咩人都有, 有啲人可能諗野會偏激左小小. 咪當睇唔倒囉.
做人可須咁偏激呢,
大家開開心心玩埋一齊仲好喇
:smile_15:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:17 PM 發表 查看引用來源

我鐘意抽水多啲喎 :smile_04: :smile_04:
睇得出

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-11 04:17 PM 發表 查看引用來源

睇得出睇得出:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-11 04:21 PM 發表 查看引用來源

睇得出睇得出:smile_30:
費Sir,今晚你乜野景呀!
蒲唔蒲頭先?:smile_46:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-11 04:12 PM 發表
白痴仔先玩D低莊野:smile_30:
係你先玩咋:smile_40:
宜家好多帖我都費事回添呀:smile_45:  
里幾日,你真係回得好少!有失你灌水王既地位!
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-11 16:17 發表 查看引用來源

我地好因愛架
睇得出, 睇得出 不次去食濃西飯早啲到呀. 你遲左叫啊嫂自己黎都得架. 一定有傻佬去接佢架.   

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-9-11 16:20 發表 查看引用來源
做人可須咁偏激呢,
大家開開心心玩埋一齊仲好喇
:smile_15:
咪嗅係, 出黎玩為求開心. 唔係求氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆