上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表 查看引用來源
之前講明每日一相,今日俾我搵到張上年同 Amy 一齊去游水的相。(果次得我同佢,所以應該無日認得。)要留意高過我同身材超爆的唔係我。:smile_47:

玩得好開心咁喎~

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 12:26 AM 發表 查看引用來源
之前講明每日一相,今日俾我搵到張上年同 Amy 一齊去游水的相。(果次得我同佢,所以應該無日認得。)要留意高過我同身材超爆的唔係我。:smile_47:

U are also wonderful ar:smile_47: :smile_47:

good ar, thanks sharing

support ~~~有相睇!!!

今日已經 update 咗啦!為方便大家了解小妹今日的床上衣著,呢張送的:

it is so higher wor....

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
今日已經 update 咗啦!為方便大家了解小妹今日的床上衣著,呢張送的:

好正呀~~:smile_40:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-6 03:35 PM 發表 查看引用來源
7/9/2008

投票日的星期日起身得特別慢, 因為對所謂政治的東西認識係零。食完早餐之後, 懶洋洋咁又返上床, 一邊用手提上Internet, 一邊自己伸手入件短身睡衣內摸下。

可能之前好習慣星期六晚做愛而昨晚無做的關 ...
學到野~

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 01:39 AM 發表 查看引用來源

真係好sexy

樓主身材非常的好........:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆