上一頁下一頁
發新話題

29/8星期5晚[北蒲生日]K Party (新人報名請直接PM~婷婷~!!)+出值名單#2

收藏  |  訂閱
1.3k  36.0k

引用:
原帖由 sw01242002 於 2008-8-15 10:51 AM 發表
我想試下你地個團, 但想問下其實情況會大概係點? 我未join過團玩呀~ 團友都大概咩年紀呢?
係咪 6:45 要到羅湖?
唔好意思, 未join過, 所以想問清楚d. 唔該唔該~~~ :smile_35:
三十不足,二十有餘:smile_34:

引用:
原帖由 sw01242002 於 2008-8-15 10:52 AM 發表
我pm左婷婷, 但無回覆 :smile_13:
下午啦...:smile_38:

各位早晨....

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-15 11:17 AM 發表

到而家都無人覆 ..... :smile_19:

引用:
原帖由 sw01242002 於 2008-8-15 10:51 AM 發表
我想試下你地個團, 但想問下其實情況會大概係點? 我未join過團玩呀~ 團友都大概咩年紀呢?
係咪 6:45 要到羅湖?
唔好意思, 未join過, 所以想問清楚d. 唔該唔該~~~ :smile_35:
其實年紀問題唔大架,我超過三十,但係同班二十頭的,都玩得好開心...哈哈!!

大家早晨啊。。。

引用:
原帖由 chachachacha 於 2008-8-15 11:17 AM 發表

查查。你真的太了解我了。。。。
不过呢排点解好少见你呢?

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-8-15 02:16 PM 發表
大家早晨啊。。。
靚女做乜唔覆人pm呀~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

婷婷你好..我係新手..PM唔到你..今日有意想報名..
請覆唔該晒

引用:

三十不足,二十有餘:smile_34:  
年紀不是問題。
有共同耆好, 就有共同話題
我覺得太o靚仔反而唔好:smile_13: 不過都一定冇問題既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆