上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.8k

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2008-8-19 01:21 AM 發表
我地d老野有乜未玩過ar!所以你一講我就咁估,如果你唔係係澳門,我會估你係佢張床到玩,仲要用埋佢d套.
二十幾年前已經同條女係九龍公園打真軍(其實怕買袋比人望),仲要有個阿叔睇住都唔理,當年勁勇,成日玩真人show.... ...
ching好嘢!小弟拜服!

响佢屋企同佢張床,望住佢哋幅結婚相,等佢好似俾佢老公望住嚟俾我屌,重要中出,大埋肚,要佢老公幫我養埋便宜仔!嘿嘿,等我諗下計先。

射落佢結婚介指嗰刻好燃high,個feel重正過內射!好似玷污咗佢嘅婚姻甘,諗起都扯。

引用:
原帖由 四衝程 於 2008-8-19 12:08 AM 發表

原來係介指, 幾時搞佢後欄, 個後欄可能係處 :smile_30: :smile_30:
玩後欄嗰種壓逼感好勁!我試過同我依家條女玩,佢俾我隊到嗌曬救命,重喊到收唔到聲,最後送個LV俾佢先唔嬲。唉!呢家啲𡃁妹真係貪慕虛榮。如果唔係貪佢靚同青春無敵,可以喺班friend面前威下,真係一腳伸佢出門口!

A個躉又圓又結實,應該好好小。希望佢後欄重未俾人「開發」過啦!

樓主會唔會詳細講下果晚係浴室之後既戰況呢?

引用:
原帖由 Tony040131 於 2008-8-19 02:29 AM 發表
樓主會唔會詳細講下果晚係浴室之後既戰況呢?
會!澳門之旅會寫四集。

多謝支持。

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-19 02:36 AM 發表

會!澳門之旅會寫四集。

多謝支持。
多謝樓主REPORT, 好好!!!

努力, 等睇你下一集

waiting new report

要好好享受人妻哦.

thats great bor
kakkakaaaaaa:smile_42:

在A同佢老公去日本前, 同佢執多幾劑先啦. 樓主我支持你. 下次你仲可以同A玩制服誘惑, 著住絲襪高跟鞋做, 好有日本AV感覺.

其待c兄既part iv

十扑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆