上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰
有次朋友帶我去佢公司既貨倉,因星期六冇人返工
我同4個男仔fd走入去玩,平時同佢地係屋企玩,今次特別d
佢係老細有倉鎖匙,個倉係garment既,有唔少皮帶,金屬鏈,毛毛等貨辦,幾千呎至少十幾個倉架放 ...
Oh! very good very detials. I wish you can write more.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-4 12:07 AM 發表

就當我作啦
不過今次玩時冇影相
上次玩p d相仲記得睇到兩個女仔嘩嘩聲ar,男netfd冇份睇
post some photoes la.

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-2 11:22 AM 發表
OFFICE、貨倉 (as 你呢個air-con) 確實不錯的 war game 場地

咁你呢次咪係3P :smile_41:
應該係多P .... 5個大小孩

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-7 01:01 AM 發表

有ar
差唔多指定動作
係以前未試過綁住雙手,一個含一個後面進攻

上個月
Dear Angela, 你D fds有冇同你奶西ar? 我都同gf 奶西,佢好鍾意望住我食佢隻鮮鮑,佢吾係黑鮑,食得過,gf同你身材相差太遠,微波一族,如果玩你個波,就發達。

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-7 02:55 AM 發表

識朋友時冇諗過會做埋sp,唔會睇高肥瘦長短粗幼
相處後認為做得過sp先會發展
yes totally agree, coz you should have the feel to proceed right ?
have fun

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-6 08:50 PM 發表

同佢地玩左3-4年啦
係幾意外時開始既

仲有內容未寫,要諗返先寫到,慢慢黎啦
so wanna share how u started with them ?
have fun

She is away. I think Angela has attended a orgy party.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-7 01:20 AM 發表

我地舖塊乾淨布係一大疊地氈當床訓咋,第二朝先走,玩左幾耐幾多次冇計過
但換衫遊戲玩左幾耐時間,除左佢地買比我既衫,仲係果度尋寶

係有既,不過細細力鞭咁囉
咁你果時咪high到流曬水......:smile_35:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰
有次朋友帶我去佢公司既貨倉,因星期六冇人返工
我同4個男仔fd走入去玩,平時同佢地係屋企玩,今次特別d
佢係老細有倉鎖匙,個倉係garment既,有唔少皮帶,金屬鏈,毛毛等貨辦,幾千呎至少十幾個倉架放 ...
早晨樓主hi

angela....I wanna be your friend too

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆