上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

如果搵男同事,
會唔會肯幫手呢
男人當食免費雞,
一般都會幫吓手
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
hi
so did you go out and have fun recently ?

i am not a 'duck', but wanna to have fun with you ?

引用:
原帖由 dannychanhkuu 於 2008-5-28 03:53 PM 發表
使唔使俾錢呀, 去到蘭桂芳大把免費餐食啦:smile_43:
hey pal

i went to lkf often, but no free meal bor ?

you have many ?

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-6-2 11:41 PM 發表

口交套,其形状大小与普通安全套没有太大区别,手感柔和,只是少了前端的储精囊。在制作工艺上,“口用”安全套少了普通安全套上附着的润滑剂,而是添加 ...
thanks for your information.

you are so nice and open-minded

love to share with you more

引用:
原帖由 金羅漢2 於 2008-8-4 11:11 AM 發表
如果搵男同事,
會唔會肯幫手呢
男人當食免費雞,
一般都會幫吓手
:smile_38: :smile_38: :smile_38:
肯幫手的男人有好多
但鴨同一般男人不同,唔係求其一個男人可以代替的
我都係直接講,鴨真係做的時間一般較長,有d係忍,有d食藥,一般男人未必會咁做
也未必做到

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-4 05:08 PM 發表

hey pal

i went to lkf often, but no free meal bor ?

you have many ?
或者佢係指女人找男人化,女人找男人,邊度都好易

唔好意思,樓主,我成日忍唔住答,因為我見到d男人有很多迷思和誤解
而你又沒有再上來答
d男人好似從來未聽女人講過自己心入便諗咩咁,真係可以唔了解到近乎零,
所以我明白好多女人都無真正講出自己想要乜,所以d男人先會唔知,
其實全然去講,我都講唔出,不過講少少,可能對很多男女關係,都會有幫助,
原來今時今日,男女之間,仍然係咁唔了解,都係看你個post和自己出的post,他們的回應,我先知

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-5 02:10 AM 發表
唔好意思,樓主,我成日忍唔住答,因為我見到d男人有很多迷思和誤解
而你又沒有再上來答
d男人好似從來未聽女人講過自己心入便諗咩咁,真係可以唔了解到近乎零,
所以我明白好多女人都無真正講出自己想要乜,所以d男人先 ...
呢道d人講野信三成好啦

又係廣告一則!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 幾靚女 於 2008-8-5 02:01 AM 發表

肯幫手的男人有好多
但鴨同一般男人不同,唔係求其一個男人可以代替的
我都係直接講,鴨真係做的時間一般較長,有d係忍,有d食藥,一般男人未必會咁做
也未必做到
我吾忍吾食藥平均都做到半個鐘,有時候一個鐘,但係有試過早洩,又試過做黎做去都吾射. 有時候都會忍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆