上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.2k

引用:
原帖由 crazysmalldog 於 2008-6-30 17:33 發表
just leave your sperm and money but not your heart!!
師兄:多謝忠告,正如那句<到處留精,絕下留情>,但人非草木,有時真係控制唔到,哎....:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-6-30 20:09 發表
1880 C-hing, 睇左呢個post 咁耐都想寫返喲個人感受. 我很少出黎玩, 第一我同老婆感情很好, 但我們現有的是感情,不再是愛情,手,一樣會拖,但已沒有拖手仔的感覺. 第二我老婆現今卅幾歲已有更年期,對做愛己完全不感興趣 ...
師兄:真係<感同身受>,但記住要鋪鋪清:smile_43: ,懂回家呀:smile_38: ,否則害人害己就後悔莫及:smile_27: :smile_27: :smile_27:

好心分手三個月,心已沒有這麼痛
多謝各位支持和鼓勵Thankyou

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-2 02:57 AM 發表

師兄:真係,但記住要鋪鋪清:smile_43: ,懂回家呀:smile_38: ,否則害人害己就後悔莫及:smile_27: :smile_27: :smile_27:
師兄, 我都知. 但係嗰種久別重逢嘅拍拖感覺真係難以抵抗...盡力而為啦.:smile_39:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-2 16:31 發表

師兄, 我都知. 但係嗰種久別重逢嘅拍拖感覺真係難以抵抗...盡力而為啦.:smile_39:  
師兄:我都係過來人,當然知道你依家的感覺,但係愛得越深,最後傷得越痛,請多多保重:smile_38:保重...

引用:
原帖由 1880 於 2008-7-3 02:04 AM 發表

師兄:我都係過來人,當然知道你依家的感覺,但係愛得越深,最後傷得越痛,請多多保重:smile_38:保重...
師兄, 多謝忠告. 我都知呢樣嘢可大可小, 好彩宜家都未沉得哂,都仲有彎轉.但係又真係唔想以後都唔見佢,都幾頭痛...當然佢亦好可能只係當我係一個客,"沉"係我一相情願既想法.如果係噤都未嘗唔係一件好事:smile_45: . 唉..其實幾十歲人女仔都識唔少啦,今次都唔知做セ會陰溝裡翻船. :smile_42:

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-7-3 07:32 發表

師兄, 多謝忠告. 我都知呢樣嘢可大可小, 好彩宜家都未沉得哂,都仲有彎轉.但係又真係唔想以後都唔見佢,都幾頭痛...當然佢亦好可能只係當我係一個客,"沉"係我一相情願既想法.如果係噤都未嘗唔係一件好事:smi ...
師兄:如果佢只當你係一個客,一買一賣,甘就冇問題喎,但如果佢當你係一個水泡,攬住唔放,同你做人世,甘就大件事,講開又講,你有冇同人講你有老婆架?有冇攞人便宜,食野唔比錢呢?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

thank you

回覆 186# 的帖子

沉唔沉就真係好睇你自己本身,..我明白點解咁多人會沉..一般係出面好難識到正常女仔,囡囡只要有錢就可以接近到,只要有一次咁既接觸,就會產生幻想..一有幻想就會做出沉既行為,,係唔係咁話?只要你識到比d囡囡條件更好既女仔,你就唔會咁想,!!

Back Home!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆