上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.6k

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-6-3 08:44 AM 發表
重有咩歌..我想要...
7仔好久無見 你鐘意邊類嘅歌呀?
我預備在隻clubbing同埋韓國dancing song

頂你, 三周年,唔惊唔覺又三年啦~

尋人:師傅從啊天家離開後,失蹤至今:smile_13:

多謝謝 c hing share多謝謝 c hing share

入來推下先

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-6-3 06:49 PM 發表
尋人:師傅從啊天家離開後,失蹤至今:smile_13:
still in china??

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-5-30 02:54 PM 發表

第一個團友 !!!!!!!!!! wow !!!!!!!!!!!! very meaningful...

Coolam....買籃球
點解要買籃球既??

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2008-6-2 10:36 PM 發表
記得 BRING 相機
'so we can take some interesting pictures
我已經買左部相機..到時大映特映...

PS.要搵個專人黎渣機..希望今次呀奧高查都肯幫手啦

引用:
原帖由 kmh 於 2008-6-3 12:14 AM 發表
我燒定啊天至愛hithot歌,到時大家um餐飽
我都0係度搵緊...到時我一定勁跳HIP POP..同你依個"新地呀RAIN"..片過

引用:
原帖由 alanlee76119 於 2008-6-3 02:46 AM 發表
很感足.....時光飛逝,不經不覺3年喇,人生大概得20個3年,我覺得玩係重要,友情更為重要,由起初一班乳臭未乾既靚仔,至今你既團友都變為你的好朋友,SORRY一時有感而發唔好怪我打得多字,最後希望20個的3年仍然走在一起:lo ...
嘩~~~唔使咁老土呀碼...哈哈...不過又幾0岩聽.....3年喇....識到咁大班朋友....真係無悔:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆