上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

angela....welcome back...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 07:28 AM 發表

你又知? 代答既????
係呀
見姐姐忙緊代答囉:smile_40: :smile_40: 睇左咁多張點會唔知呢

回覆 #182 QQbaby1112 的帖子

you are so clever

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-3 07:46 AM 發表
you are so clever
haha:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-3 07:40 AM 發表

樓主你認真利害....

2,3日之間就開左2個post;重要有男有女,一起討論....
開post之後瞓醒已經過10板.....

最有趣的是竟然大部分討論的與主題「秋郊遊」未有直接關係.....

我也是其中一個 ...
thank 你寫出體驗呀

我冇諗過會變成咁,由寫exp變左做chat thread我都控制唔到
見不停有人pm 想要msn我都冇理佢地,有野唔好係board度討論

係幾日前初黎時有netfd提議我寫d經歷出黎
寫故仔我就最怕啦,仲要內容豐富既真係少之有少,多數人都係咁sex只係中意個過程
至於點做法,我真係唔能夠似其他人咁每一個動作都記返出黎啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:01 AM 發表

我冇諗過會變成咁,由寫exp變左做chat thread我都控制唔到
見不停有人pm 想要msn我都冇理佢地,有野唔好係board度討論

寫故仔我就最 ...
唔緊要喔Angela,我反而鍾意你果軴對大自然既熱愛同奔放。如果真係要睇露骨既,不如睇咸古好過......

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:01 AM 發表

寫故仔我就最 ...
自由社會的最佳表現就如討論區罷,你可以參與,甚至題是由你開的,你卻決定不了什麼。哈哈。

anyway,多謝你的分享。

可惜要返工搵食,沒有多談的時間.....

我也好好構思一會,再與你(們)分享一些難忘的性經驗.....

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-5-3 08:03 AM 發表

唔緊要喔Angela,我反而鍾意你果軴對大自然既熱愛同奔放。如果真係要睇露骨既,不如睇咸古好過......
係草地裸睡,無論望星星,晒太陽都好
試過一次後我諗冇邊個唔會迷上
如果個個好似你咁交流到經驗就好啦,有d地方即使行得多都唔知有好去處,何況山頭咁大呢,唔寫detail地方我諗冇問題既
當睇到有人不停問唔怕蚊蟲既事,都知佢地少上山頂草地,未去過好難講得佢地明

btw岩岩整理好重新編輯過,暢順寫番件事

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:25 發表

係草地裸睡,無論望星星,晒太陽都好
試過一次後我諗冇邊個唔會迷上
如果個個好似你咁交流到經驗就好啦,有d地方即使行得多都唔知有好去處,何況山頭咁大呢,唔寫detail地方我諗冇問題既
當睇到有人不停問 ...
入黎say 個hello 先

夜晚就真係唔敢, 但日頭就試過

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 07:37 AM 發表

morning
今早落雨喎,而且呢d天時好多蚊
希望快啲出太陽可以出擊.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆