上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 05:39 PM 發表

可能新規矩
全圍加三架
都係你輸
飲............
飲咪飲,Cong Lai He Jiu Bu Luo Shu,我似甘賴皮咩 ,全圍加三
          ( 從   來 喝  酒  不  囉   唆)

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 05:37 PM 發表

開:smile_38: 1個6都無, 搶開1杯, 飲:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
飲咪飲,Cong Lai He Jiu Bu Luo Shu,

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 05:49 PM 發表

飲咪飲,Cong Lai He Jiu Bu Luo Shu,我似甘賴皮咩 ,全圍加三
我地玩過1隻仲甘既, 每1點骰三分一,
多過或者少過, 就每粒計, 有時講大話比人開左,
差成8,9粒 真係飲九飽:smile_19:

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 06:00 PM 發表

我地玩過1隻仲甘既, 每1點骰三分一,
多過或者少過, 就每粒計, 有時講大話比人開左,
差成8,9粒 真係飲九飽:smile_19:  
我就真係唔敢咁玩喇
好易一野就貓左架喇

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-8 06:05 PM 發表

我就真係唔敢咁玩喇
好易一野就貓左架喇
幾好玩架~~試下喇:smile_47: :smile_47:
除時有上海名菜食:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 06:25 PM 發表

幾好玩架~~試下喇:smile_47: :smile_47:
猫就唔緊要,費事見倒佢食過D吔野早餐:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-8 06:30 PM 發表

猫就唔緊要,費事見倒佢食過D吔野早餐:smile_30:  
唔係早餐喎~~費sir:smile_45: :smile_45:

今日喔 :smile_14:

心思思

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 06:38 PM 發表

唔係早餐喎~~費sir:smile_45: :smile_45:
我意思係嘔咪知佢食吔囉,
仲唸緊:醉雞?

引用:
原帖由 抽水強 於 2008-5-8 06:25 PM 發表

即係咩啊
諗唔到啊.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆