上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.5k

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-6-21 17:09 發表 查看引用來源
在马来西亚,基本上这样的事情是不会发生的,因为15岁依旧是未成年,爱爱是不合法的
會唔會有發生左但係無人舉報既狀況呢?

引用:
原帖由 離火 於 2024-6-21 18:17 發表 查看引用來源

性成癮(英語:Sexual addiction、sex addiction),也稱性癮[5]、嗜性[6]、性依賴,是一種不顧負面影響而強迫性參與或參與性活動,特別是性交的狀態[7]。性上癮診斷模型的支持者認為它是亢進性障礙亢進性障礙中幾種與性有關的 ...
Very professional!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-21 12:34 發表 查看引用來源
今次呢個update,主要係講返星期日食晏嘅事情。「鹹」成分多唔多就好見人見智。不過,呢餐飯對我同Athena跟著嗰十幾年關係就非常關鍵同重要。呢餐飯、我哋嘅談話內容、Athena向我交待嘅事情同埋佢最後問我嘅問題我嘅答案 ...
唔通佢連細佬都食埋?

引用:
原帖由 毛明示 於 2024-6-21 18:51 發表 查看引用來源
唔通佢連細佬都食埋?
可以馬上話你知: 無。
不過因為佢條仆街,後來就發生咗一啲事,我跟著一定會寫。

回覆 125# vin1013 的帖子

呢篇野咁精彩...點會無興趣睇啊? 同埋想問吓...你地點分開既??

回覆 144# vin1013 的帖子

有架...佢唔識唔代表無..

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-21 17:17 發表 查看引用來源
身材應該係嘅!😬
不过老实说呢,如果有机会的话我是蛮想跟Athena交朋友的

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-21 17:25 發表 查看引用來源

15歲女孩愛愛在那裏都是犯法。問題是沒人說沒人舉報,誰會知道?
如果我現在是15歲自己就一定不會做!
没人举报的话就不会有人知道了,不过才15岁就已经跟班上和隔壁班的男生爱爱了,真的是太厉害了

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-21 17:27 發表 查看引用來源

她很愛她先生,他也很疼她,又有錢,兩口子生活很愉快很幸福。
那样的话确实是美好的生活,你也可以享有这样的生活的,加油哦

引用:
原帖由 離火 於 2024-6-21 18:17 發表 查看引用來源

性成癮(英語:Sexual addiction、sex addiction),也稱性癮[5]、嗜性[6]、性依賴,是一種不顧負面影響而強迫性參與或參與性活動,特別是性交的狀態[7]。性上癮診斷模型的支持者認為它是亢進性障礙亢進性障礙中幾種與性有關的 ...
看了这个解说呢,简单来说就是一天到晚都想着做爱,并且已经上瘾了,是这样吧?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆