上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

引用:
原帖由 a9986972 於 2021-11-1 15:33 發表 查看引用來源
創榮? 我想上去睇睇😉
創榮糸馬路邊,果間糸商場入面

回覆 181# ho501501 的帖子

得返酒樓。如果都錯。ching開估啦

食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介意去做。

咁天黑前,我帶左佢去aqua飲野,咁我係話果度個景好靚,又應下節,飲一兩杯cocktail唔會醉既,佢都好爽快話好。上到去,飲下野,都無乜點傾計,一嚟音樂有d嘈,二嚟有小小攰,想抖下。慢慢天開始黑,咁間bar都開始暗,氣氛都開始好,因為嘈,有時傾計要耳邊,開始親近,我又掃下佢背,佢又摸下我大肶,純粹互抽,話題又無乜特別,咁我見佢話攰,我提議去dup骨,心諗可以駁佢dup完想扑野。不過佢話太晏,第朝返早,想食完飯就返去。

我地都係坐多陣傾計,佢約我星期三晚收工去DUP骨,咁我地都係好簡單講時間地點就算,之後就去左ISQUARE食個饅魚飯就一齊撘車走。離開間BAR之後,我地又變返正正常常,無互摸,我好中意咁,適當時候做適當既野~

佢走果時話好多謝我周圍帶佢去,咁我都開心既,有個伴,即係有時想去行山都可以搵佢,佢唔怕曬。BTW,我約星期三時已經揀個地點附近有時鐘~ 我怕到時氣氛好又唔熟地方,打鐵要趁熱。

引用:
原帖由 Sennn 於 1/11/2021 16:59 發表 查看引用來源
食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介 ...
某錯,打鐵就要趁熱😬

回覆 183# Sennn 的帖子

好多地方都得。你想邊區先?

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 16:59 發表 查看引用來源
食完野都3點幾,再喺海港城行左陣,一路行一路傾計咁,我地規規矩矩,無刻意去身體接觸。有時我試衫果時,佢都有摸落我個身度,有時一齊睇野,佢喺我隔離送下波餅咁,我又有時掃下佢背咁。即係唔會特登去做,但係氣氛岩既時候又唔會介 ...
水到渠成....好戲在後頭

感覺到師兄成件事都好有風度,好舒服,期待你星期三
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-1 16:59 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-1 14:07 發表 查看引用來源

師兄,大家男人,呢隻緣都要有計劃D好,唔係就完架喇。
Anyway,等你update。
其實都唔知邊個計緊邊個多d...........

重點唔好變左做兵就得了

回覆 183# Sennn 的帖子

尖咀老銅...

推油揼骨時 , 如果成熟, 可以上網book定3, 4星酒店, 話按完上去沖過涼

到時執生喇

引用:
有冇問定佢大姨媽幾時嚟,又或者係咪已經收咗經🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆