上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 djkenkenhk 於 2008-4-7 01:34 PM 發表
佢想小西姐, 真係溝你我就唔係好信law
係唔係真想溝都唔係咁重要啦!而家乜年代呀,大家相處落再講啦..............
就算發生過關係又點,結左婚都可以離婚啦 :smile_39:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-7 01:50 PM 發表
後生仔唔可以追年齡大d既女士架咩??
點解咁多人都覺得個男仔剩係想扑野呢
就算係,妳情我願都唔係咩大問題啫
:smile_41:
我既前任老公夠大我10年,咁又點呀,佢咪又係咁幼稚,係大陸識左個上海妹咪又係好快搭上左
年齡大唔代表識諗...............

你位新男友仔係點GA?

性格得唔得先..

仲有"床技"

你未講O個晚點WOR. :smile_40:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-7 04:56 PM 發表
你位新男友仔係點GA?

性格得唔得先..

仲有"床技"

你未講O個晚點WOR. :smile_40:
點講呀!唔洗咁詳盡呀..............
佢床技就無乜,因為佢無乜經驗,變左全程由我話事!
但咁反而比左我有新鮮感幾好feel...............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 05:10 PM 發表

但咁反而比左我有新鮮感幾好feel...............
:smile_13: 唔好意思....

希望你同佢開開心心LA

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 16:39 發表

我既前任老公夠大我10年,咁又點呀,佢咪又係咁幼稚,係大陸識左個上海妹咪又係好快搭上左
年齡大唔代表識諗...............
過左去就唔好再諗啦, 反正都唔係開心事
還記得我贈你的 歌詞 嗎??

BTW, 年齡其實未必好大問題, 兩個企出黎親就得呀
(除非太誇張好似白姐姐 + 謝LAWYER)
最重要係你地兩個都認為同對方相處得到 & 一齊開心

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-7 17:10 發表

咪慢慢教下佢點服侍你lor
後生仔仲有好處 --> 耐力持久 & 回氣快

條 靚 仔 好 快 比 妳 吸 乾

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-7 05:26 PM 發表

過左去就唔好再諗啦, 反正都唔係開心事
還記得我贈你的 歌詞 嗎??

BTW, 年齡其實未必好大問題, 兩個企出黎親就得呀
(除非太誇張好似白姐姐 + 謝LAWYER)
最重要係你地兩個都認為同對方相處得 ...
唔開心既o野我無再去諗啦!不過講開就講咋

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-4-7 05:27 PM 發表

咪慢慢教下佢點服侍你lor
後生仔仲有好處 --> 耐力持久 & 回氣快
我都知喎!最緊要大家都開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆