上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:43 PM 發表

有留意咁啦,唔係係黑人都中意既,白人都分唔同種啦.
d人話法國男人好我就覺得麻麻,講細心同紳士風度都唔夠德國男人黎

前面d posts我有睇,係唔明點解d人咁大反應. 呢度d文化係咁架?
你都知香港有種族歧視架啦,話冇就假既,你試下話你條仔係大陸人黎丫,睇下d人會點睇 :smile_45:

引用:
原帖由 流星藍 於 2008-4-26 09:41 PM 發表

有冇幫黑人含過 ? 條野應該含唔晒喎
黑人唔一定長啫,雖然我無比較
但可以同你講東非黑人唔會好短,兩隻手都查唔晒,唔含可以玩handjob
我要走啦, 你地繼續傾

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:47 PM 發表

但可以同你講東非黑人唔會好短,兩隻手都查唔晒,唔含可以玩handjob
我要走啦, 你地繼續傾
好啦美人,下次再見,今日好高興認識你 真係由朝陪我傾到晚

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-26 09:47 PM 發表

我要走啦, 你地繼續傾
see you take care.

回覆 #1 vivilee8964 的帖子

thx for sharing

Maybe they have AIDs

引用:
原帖由 polyu4537 於 2008-4-27 12:22 AM 發表
Maybe they have AIDs
大陸嫖妓夠易中aids啦,又唔見你地驚

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-27 09:10 PM 發表

大陸嫖妓夠易中aids啦,又唔見你地驚
所以我一向唔上大陸ga~ 我驚比人打愛之針:smile_13:

引用:
原帖由 早乙 於 2008-4-27 09:12 PM 發表

所以我一向唔上大陸ga~ 我驚比人打愛之針:smile_13:
除左去內地名勝旅行,我對返大陸興趣麻麻.
d同事話上面按摩好平,但我跟佢地去過兩三次完全唔得既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-4-27 09:15 PM 發表

除左去內地名勝旅行,我對返大陸興趣麻麻.
d同事話上面按摩好平,但我跟佢地去過兩三次完全唔得既
按摩我唔清楚啦~ 我未上過去:smile_30:
不過我知道我表姐有朋友上去真係比人打左支:smile_39: 咁就一世:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆