上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
736  5.1k

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-26 01:20 PM 發表

我以前都係係①K  
你又返緊工呀:smile_41:

仲未收得工:smile_27: 都唔知幾時先放工:smile_27:

佟佟, cc, 肥net, 肥迪, 魚子...午安

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-1-26 01:24 PM 發表
午安﹐傻牛

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 01:23 PM 發表

仲未收得工:smile_27: 都唔知幾時先放工:smile_27:
你今日要ot到好晏咩?:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 01:25 PM 發表

午安﹐傻牛
拖左地未呀:smile_38:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 01:23 PM 發表

係呀剛剛轉工夠一年以前係觀塘apm附近返工
逢星期六都要返…:smile_27:

現在就長短週..不過今日就長週…:smile_42:

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-1-26 01:25 PM 發表

你今日要ot到好晏咩?:smile_38:
唔知呀:smile_27: 至少而家仲未收得皮:smile_42:

唔得閒呀:smile_27: 塵都唔得閒吸:smile_42:

引用:
原帖由 肥牛b 於 2008-1-26 01:24 PM 發表
午安~b…

引用:
原帖由 魚魚小子 於 2008-1-26 01:27 PM 發表

係呀…剛剛轉工夠一年…以前係饞pm附近返工…
逢星期六都要返…:smile_27:

現在就長短週..不過今日就長週…:smile_42:  
長週返全日呀:smile_41:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-26 01:27 PM 發表

唔知呀:smile_27: 至少而家仲未收得皮:smile_42:

唔得閒呀:smile_27: 塵都唔得閒吸:smile_42:
蝕水la:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆