上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

又係靠尾糊返勝

呢个侏儒仔、汁都撈埋!

引用:
原帖由 pkngzone 於 2017-6-4 05:56 PM 發表 查看引用來源
又係靠尾糊返勝

隻13,有段錄音流出,都知奶野:022:

超新星4W2Q, 總以言之, 老細有辦法就掂. 好似有一個鏡頭, 祈禱贏馬後入過磅室前, 回頭同馬主們揮手, 可是無人會望住佢, 大部份都係同老人家寒喧一番, 都無理會佢. 這說明騎師唔係咁重要.

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-6-4 06:18 PM 發表 查看引用來源
隻13,有段錄音流出,都知奶野:022:
你都收到呀!我只拖脚因為冷冷地!个馬主傳出傳到週街都系害自己、我系老妖都收埋!:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-4 06:23 PM 發表 查看引用來源

你都收到呀!我只拖脚因為冷冷地!个馬主傳出傳到週街都系害自己、我系老妖都收埋!:096:
收費台個馬迷勁,一早打去講隻名城

隻運來大熱死',佢兄弟炳就食!

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-6-4 06:28 PM 發表 查看引用來源

收費台個馬迷勁,一早打去講隻名城
呢D馬要食歺先得!

引用:
原帖由 28912834 於 2017-6-3 12:19 PM 發表 查看引用來源

矮兄對人事科小弟真是五体投地拜服,只不過揾兩餐冇太多時間求教,:085:
289, 你咁講法又會令有人條氣非常之順, 我都有同社長傾過, 佢話現時那些炎黃子孫對祖國歴史一竅不通, 因為佢覺得那些沽名釣譽的徒孫連飢民苦況都唔明, 所以我們才免為其難在網上大談飢民的痛苦, 佢非常同意我們的做法, 重大加讚賞為祖國出一點力. 要超英趕美, 因為美國佬識得利用我國專有的陰陽論發明電腦, 認真夠晒科學, 要有科學必定要有邏輯支持, 只係用口去支持, 係以動力去支持架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆