上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.8k

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-21 11:23 PM 發表
我都好能想溝呀四眼師兄條女.
當日唔係帶住條女,同埋有師兄mark左條女,
我實捉條女去爆房老強呀.....哈哈哈....
佢貓成咁,一定好爛砌呀....:smile_30: :smile_30:
屌~~咁你有無問佢拎電話呀??:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-21 11:19 PM 發表

你打左電話俾佢未? 我訓先~ 4點起身睇波 :smile_43:
未呀~遲D先
屌~又返房打飛機!!:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-21 11:26 PM 發表

屌~~咁你有無問佢拎電話呀??:smile_45: :smile_45:
咁就緊係........無啦,
一睇就知我怕老婆啦....哈哈哈...
應該會沈多一個月啦....
一個月後要換or開始偷跳呀...哈哈哈....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-21 11:29 PM 發表

咁就緊係........無啦,
一睇就知我怕老婆啦....哈哈哈...
應該會沈多一個月啦....
一個月後要換or開始偷跳呀...哈哈哈....:smile_38: :smile_38:
我有拎呀~~下星期約佢出黎...........:smile_47:
沉一個月??你有無咁長情呀~~~:smile_30: :smile_30: :smile_45:

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-21 11:35 PM 發表

我有拎呀~~下星期約佢出黎...........:smile_47:
沉一個月??你有無咁長情呀~~~:smile_30: :smile_30: :smile_45:
哈哈,你就好啦....咁祝你好運下....哈哈...
一個月,差不多啦,十月出來玩2日,
11月出來玩3日,12月出來玩2日,
加埋啱啱好,沉一個星期!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-22 07:10 PM 發表

哈哈,你就好啦....咁祝你好運下....哈哈...
一個月,差不多啦,十月出來玩2日,
11月出來玩3日,12月出來玩2日,
加埋啱啱好,沉一個星期!!!!:smile_38: :smile_38:
THIS WEEK ANY FUCNTION ?:smile_30:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2007-11-22 08:56 PM 發表

THIS WEEK ANY FUCNTION ?:smile_30:
OFF AR.......呢個星期要抖抖呀....哈哈哈....:smile_39: :smile_39:

Push Push Push :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-21 11:05 PM 發表

你又知? 俾多次你條link我 :smile_38:
俾左喇, 收PM喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-21 11:23 PM 發表
我都好能想溝呀四眼師兄條女.
當日唔係帶住條女,同埋有師兄mark左條女,
我實捉條女去爆房老強呀.....哈哈哈....
佢貓成咁,一定好爛砌呀....:smile_30: :smile_30:
你好賤呀
不過我鍾意你夠真 :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆