上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-8-20 01:39 PM 發表

我:086: :096:
都好彩有人掛住我咋:096:

引用:
原帖由 kw958 於 2008-8-25 10:12 AM 發表

保護自己係啱, 但想join我地又唔信我地, 咁點同你一齊玩~:023:
咁你地都要比D信心(同PRIVACY)會員喎,唔係點有信心JOIN呀:097:

我又黎啦......早晨:131:

引用:
原帖由 kenken310299 於 2008-8-25 11:38 AM 發表

咁你地都要比D信心(同PRIVACY)會員喎,唔係點有信心JOIN呀:097:
我地好有私穩喎, 女女都放心, 你仲有咩要擔心, 如果真係咁, 玩都唔會玩得開心, 不如唔好玩啦, 唔好要曹長攪一輪野都係白攪的, 可能咁講會直左d, 但你都係諗清楚自己係咪想玩先, 唔係後悔就唔好啦~:023:

引用:
原帖由 lala1228 於 2008-8-25 12:00 PM 發表
我又黎啦......早晨:131:
早呀, lala豬~:027:

引用:
原帖由 kw958 於 2008-8-25 12:08 PM 發表

早呀, lala豬~:027:
做緊咩呢你....:096:

引用:
原帖由 kenken310299 於 2008-8-25 11:38 發表
想清楚知道細節同有關私隱既野
可 pm 樓主
佢會詳細咁解釋俾你知架啦

一年好快又中秋
又是叫春好時機
月圓之夜淫下詩
把酒共醉渡春宵
:071: :071: :071: .....................:098:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-8-26 01:36 AM 發表
一年好快又中秋
又是叫春好時機
月圓之夜淫下詩
把酒共醉渡春宵
:071: :071: :071: .....................:098:  
[fly]你隻淫貓又吟得幾好喎[/fly]

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2008-8-26 02:10 AM 發表

你隻淫貓又吟得幾好喎
哈哈~~~~~再淫d都得呀.........:096:
不過而家好眼訓喇,下次再淫過你睇.........:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆