上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

扮野兄,真想大家一起研究下.同好希望大家0係扮野兄既fans可以組成fans club大家見下面,食下野....ok....

12點啦~~~~我等待你的消息

好呀!! 要贏一場就夠!!! 等你好消息!!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 10:25 PM 發表

如果巴打喜歡聽晚可講下利物浦對紐卡素呢場波,其他就唔會講喇,因為小弟沒跟開!:005:
西野兄 ~

好呀!!  要贏一場就夠!!!  等你好消息!!!!

Thx first!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 10:29 PM 發表

收不到,是什麼來的?可以的話再發一次吧!:005:
而家收到了嗎

十卜.....

就算你有一次唔中都唔算你唔準...
十隻手指都有長短...
我會支持你 and可以一齊交流一下心得!!

有巴打想小弟推介意乙心水,小弟今晚就揀左2場波比巴打投注前參考下!
第1場,布雷西亞對泰列維素,小弟推介呢場波係因布雷西亞主場關係,睇返2隊最近賽績都係咁上下,主場有一定威力,睇返倍率接近1.7-1.85,唔會過份受追捧,再加上呢隊波係意乙黎講好小古靈精怪,鬥志更加數一數二,暫時都仲未睇到外國果邊有咩特別消息傳出來,所以小弟會覺得布雷西亞贏既機會可睇高一線!
第2場,摩德納對熱拿亞,小弟推介呢場係因為有D人係場波做手腳,先睇返2隊波實力接近,就咁睇倍率好難分得出邊隊會贏,因為倍率好平均,初盤做2.89,2.90,2.89,雖然從數字以我估計外國一致睇好呢場波熱拿亞坐和望贏,但係唔好忘記今次係作客,如果隊波作客麻麻又受到過份追捧就要小心,好多時候呢D就叫搵食波,因為倍率接近,佢地大把水位,如果真係要投注落一場咁既球賽,小弟建議買主勝,第1水位好,第2,主場有返咁上下,未至於打高半班波,但係打個勢又有咁好倍率,再加上睇埋種種因素,主場有2.8倍值搏率係高小小!
上面就係小弟推介今晚2場意乙,雖然小弟跟開呢條線,但係呢D唔係搵得到錢既波,如非必要小弟建議真係小注碰碰運氣,因為大把波,冇必要買D唔清楚既波黎晒錢,加上意乙不嬲都係整估做怪,好難預測到賽果,所以巴打小心!:005:

fully support u!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 12:29 AM 發表
有巴打想小弟推介意乙心水,小弟今晚就揀左2場波比巴打投注前參考下!
第1場,布雷西亞對泰列維素,小弟推介呢場波係因布雷西亞主場關係,睇返2隊最近賽績都係咁上下,主場有一定威力,睇返倍率接近1.7-1.85,唔 ...
我信晒你!

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-19 11:56 PM 發表
o..謝謝..西野兄的解答..因為我在馬會識得一位人兄..他除了看陪率外..更會看上一次對賽的往積...有時他真的中..有時當然不中啦...但我真的覺得奇怪囉..
好似荷甲...阿爾克馬爾作客win ...

好友球會就唔稱得上,大家覺得好多球會有利益只係表面既野,實際上就算2間球會係有利益存在,最終都係要睇外圍因素,呢個好緊要,就算你係1哥,好多野影響之下,要輸一場波唔到你唔輸,所以呢D整估做怪,真係要好小心咁睇,小弟每天都學習中,希望有一日可以教大家點睇D球會古靈精怪!:005:

引用:
原帖由 燕京王 於 2006-9-20 12:05 AM 發表
扮野兄,真想大家一起研究下.同好希望大家0係扮野兄既fans可以組成fans club大家見下面,食下野....ok....
fans culb就認真誇張左小小,不過有機會大家見下面,交流下小弟都覺得沒問題!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆