上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

引用:
原帖由 柏(木木) 於 2006-9-9 09:29 PM 發表
http://www.188channel.com/viewth ... 1384&highlight=
無聊, 佢有冇錢根本無關係:005:

有錢不等於亂洗錢......................

謝謝你呀~!!
我趕唔到買~!!
謝謝~!!!
好彩~~~重買到最後果關~!!

雖然有一條唔中...
不過都贏到幾餐飯仔~
多謝晒 ~

用左幾個字先睇得完,睇完有個感覺,
雖然好多人唔鐘意扮西晒野兄,
但係我又覺得佢講既野唔係冇道理,
只不過大家真係睇野唔夠中立,呢句都係抄西野兄,
所以大家唔好話扮西晒野兄係衰人,
我相信以佢一個咁有知識既人黎講,其實唔見得有心搞亂,
同埋佢都幾得,太家可以睇下呢條link.,
佢第2個回覆,人地做呢行都冇架子,
咁樣分析一場波,大家怪錯好人喇..:008:

http://www.188channel.com/viewth ... ge%3D1%26filter%3D0

引用:
原帖由 大好友w 於 2006-9-9 08:58 PM 發表

我个人覺得西兄無必要勞嘈,997人兄也有他的貢獻,西兄何不考慮來个貼士比賽吓,一可惠及眾兄弟;二也可服衆。不妨参詳吓,如有失言,多多見諒。
同意,其實冇乜必要嘈,我都期待佢地2個比賽下,但小弟有點私心,
我估如果真係比賽,會係扮西晒野兄贏,話晒佢都係專業人事,
睇佢回帖都知佢讀過下書,分析果場波又準確,
唔似997發帖就咁比2場料出來,乜都唔解釋點解要買呢2場波,
得個講字話堅料,小弟唔係有心想搵野來講,
但係覺得西野兄係有佢個人之處..:008:

引用:
原帖由 disci2000 於 2006-9-9 09:39 PM 發表
有錢不等於亂洗錢......................
幾百蚊都叫亂洗錢?!
你真係唔好自欺欺人啦....
中得幾百萬, 都唔差得果幾百蚊啦...
除非佢拎晒d錢去賭啦...
仲有, 點解由始至終佢都唔拎出d證據呢?!
上網買可以cap圖, 馬會買有飛, 佢講得出ko馬會, 應該唔會買外圍掛....:024:

thxxxxxx

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-10 05:33 AM 發表

同意,其實冇乜必要嘈,我都期待佢地2個比賽下,但小弟有點私心,
我估如果真係比賽,會係扮西晒野兄贏,話晒佢都係專業人事,
睇佢回帖都知佢讀過下書,分析果場波又準確,
唔似997發帖就咁比2場料出來,乜都唔解 ...
我地咁火都係因為佢人格問題, understand ?

話人地幾十萬一場一定吹水, 之後又話自己二三百萬一場, 你唔覺得好笑我都覺得佢有病! 我睇你一係佢本人,一係佢d9友, check ip 好了:005:

引用:
原帖由 254663 於 2006-9-10 02:20 PM 發表

我地咁火都係因為佢人格問題, understand ?

話人地幾十萬一場一定吹水, 之後又話自己二三百萬一場, 你唔覺得好笑我都覺得佢有病! 我睇你一係佢本人,一係佢d9友, check ip 好了:005:
第一,我並不認識扮西晒野兄,我只係睇左整個版所有人的回帖,好理性咁睇,
997買幾十萬一場呢樣我就一定唔信,你睇番好多人都話佢係吹水,唔係得我一個話,
第二,如果有2個人係你面前比左2場波出來,一個淨係得個講字,一個解釋得唔錯,
如果是但要跟一個買,點都會揀解釋好果個啦,話晒人地係有分析,就係呢點已經吸引我睇佢d帖,
我諗好多人都係咁諗,第三就係,呢樣我好好奇,佢好似巴士阿叔咁鬧人我都唔幫佢,
但係點解整個討論區得997一個人比佢鬧,我見西野兄同國寶兄都好似有2句,由此看來,佢唔係咁差,
我再睇番你所有回帖,你支持997係有點過左界,簡直係你偶像,神咁睇,有時睇野望遠d啦..:009:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆