上一頁下一頁
發新話題

向戲院走光比10幾個男人睇#1#90更新

收藏  |  訂閱
251  63.8k

我估係最怕見到熟人 朋友或者親戚 仲要畀佢哋見到你露出

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-9 01:00 PM 發表 查看引用來源
我估係最怕見到熟人 朋友或者親戚 仲要畀佢哋見到你露出
岩左1半

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-9 11:43 PM 發表 查看引用來源

岩左1半
比人現場大聲踢爆,搞到全世界都睇發生咩事?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2019-9-8 02:52 AM 發表 查看引用來源
我都試過搭巴士,玩走光引坐面位個人
我都見过坐火車對面短裙仔糸甘露,大腿有時又郁郁吓,攪到我硬哂😫

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-8 01:32 AM 發表 查看引用來源

係呀,嗰種目光誇張啲講會feel到佢地望邊度,邊度熱
今早才睇到妳post.已引到慶恰恰了😅😅

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

我成日都咁玩架,不過你地估下最咁玩最怕係咩呢😁
我都係成日咁玩
我自己就最怕人影相拍片
我估你最怕係引嗰個人原來係你好耐冇見既舊同學, 又或者係你d親戚個仔,仲要咁啱當日上你屋企

引用:
原帖由 前往進擊的腳指 於 2019-9-10 09:34 AM 發表 查看引用來源

我都見过坐火車對面短裙仔糸甘露,大腿有時又郁郁吓,攪到我硬哂😫
我早幾日坐火車都有玩, 我同幾個fd坐火車,當時唔算多人都有位坐, 之後d fd係唔同站落車轉車,剩下我一個, 我就玩手機, 當時我feel到坐我對面個男人一直有望, 去到一個站有人坐我隔離,我就乘機郁一郁,將放係大肶個袋拉埋身,裙腳個位就對正佢..

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2019-9-11 01:15 AM 發表 查看引用來源
我早幾日坐火車都有玩, 我同幾個fd坐火車,當時唔算多人都有位坐, 之後d fd係唔同站落車轉車,剩下我一個, 我就玩手機, 當時我feel到坐我對面個男人一直有望, 去到一個站有人坐我隔離,我就乘機郁一郁,將放係大肶個袋拉埋身,裙腳個位就對正佢.. ...
我咁大個仔都未遇過……😭

最怕人大大聲提你走光
引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-8 11:51 AM 發表 查看引用來源

我成日都咁玩架,不過你地估下最咁玩最怕係咩呢😁

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2019-9-1 05:44 PM 發表 查看引用來源
其實我好耐冇出post啦,應該冇咩人記得我,吾出係因為冇左心情,直至前排好偶然既機會下我識到Kiki,
我一直用開Skype , Kiki 吾知幾時已經同我加左朋友,有次佢同我hi先,傾傾下當然會互相分享,不過我太多經歷啦,
對比我佢就好似小學,我就大學畢業咁上啦,佢聽到我既經歷都想試下,就係咁我就將我以前既經歷同佢講佢再做一次出黎,
因為我之前個SKYPE AC比官方永久封左(可能係我冇再 ...
師姐好PRO WO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆