上一頁下一頁
發新話題

水管傳

收藏  |  訂閱
193  50.3k

引用:
原帖由 greatestshowman 於 10/8/2019 16:05 發表 查看引用來源
特別報導報導
今朝10點半發生特發事件,原本水管女嘅平常學琴時間,由於老師更改時間,水管哥有時間做自己嘢,而水管哥竟然响禽晚搵咗miss問佢係咪有約,而老師回覆係冇約人只係响屋企溫書,水管哥亦非常好學去咗陪温書,温書過程由當時人自己講述。

其實係咁,我問阿M其實你Saturday有冇嘢做,佢話係想溫習,咁佢嗰晚咁好鍚咗我一吓,我咪話陪佢溫書,9:30同屋企人講話要去買嘢整屋企,就"鼠"咗去 ...
呢兩張係大陸鹿小姐其中一條片來喎...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

既然唔想出相咪唔好出囉,無野架。出假相黎又有乜謂

引用:
原帖由 greatestshowman 於 12-8-2019 11:14 發表 查看引用來源
我都話衰咗咪做九哥囉,唔好pm我問咩人哋post la。
我响度"R"吹水打發時間,開心咪friend吓,要放火就唔啦!
我唔會爆"陰"毒要人死,網路世界係咁㗎喇!呢個post 出咗一個星期,咪好似睇大台啲劇日日有嘢寫。
我由出手溝miss到食完𦧲骨用咗8個幾星期,佢好我好,post 真相就死得人啦。
閂post 我又唔會,你翻睇咪當睇大時代囉!
有C兄鍾意我啲金句夠互動,亦有人話睇唔明 ...
咁不如繼續分享 miss 的野啦。
最小,我都好想睇埋個下文。
另外,仲有個條片6小姐呢。有就,share 比我,我都想睇吓。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2019-8-14 08:11 AM 發表 查看引用來源

咁不如繼續分享 miss 的野啦。
最小,我都好想睇埋個下文。
另外,仲有個條片6小姐呢。有就,share 比我,我都想睇吓。
冇啦!再post咪又俾人插!

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-14 01:01 PM 發表 查看引用來源

冇啦!再post咪又俾人插!
想睇埋你地經歷, support 師兄!

引用:
原帖由 god2flyghost 於 2019-8-14 07:46 PM 發表 查看引用來源

想睇埋你地經歷, support 師兄!
諗諗啦!!多support 咪有囉!

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-14 08:33 PM 發表 查看引用來源

諗諗啦!!多support 咪有囉!
繼續寫啦,前部份由認識 miss 到第一次用口,同自己經歷好相似,好想知埋後半部分😂

Support 

繼續啦,每個 post .都有讚有彈架啦.唔好介懷。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆