上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.4k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-10-18 17:05 發表 查看引用來源

其他人唔係咁諗架嘛
有人想喺呢到搵食咩?嘿嘿嘿……

引用:
原帖由 賣魚性 於 2018-10-18 15:06 發表 查看引用來源

有人叫起身係好爽架。之前我女友試過係一絲不掛入左尼叫醒左我同細佬
瞓緊被人錫細佬,真係好爽,可惜我講完我女人都唔做

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-10-18 06:15 PM 發表 查看引用來源

我估下咋

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-10-18 05:05 PM 發表 查看引用來源

其他人唔係咁諗架嘛
理其他人咁多做乜:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-10-18 05:51 PM 發表 查看引用來源

唔關我事
都係你靚累事:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-10-18 06:15 PM 發表 查看引用來源

我想呀:smile_38::smile_38::smile_38:

迷迷糊糊,睡夢之中既我。。
突然間感覺到一股好痕好舒服既感覺。。
好難得有一日,我居然無話訓到半夜凌晨就醒,
其實只不過係我早一晚太夜訓,
所以今朝先至會訓到7點都未起身。。
舒服又痕癢既感覺令我睜開眼睛,
迷糊的第一眼所看到既,係左右2隻鬆弛熊公仔放係我頭邊。。
我開心感動到整個人都全部清醒,
接下來步入眼簾的景象是。。。
我身穿的睡裙已被掀起來,
拉起至到肚仔位置,
我的雙腿被左右分開,
係我床既尾端,有一個人的身影正在埋頭苦幹。。。
無錯,那就是我的男朋友。。
他正在我床尾,
把頭埋首於我妹妹上,正在嘗鮑鮑:smile_o05:
早起的鳥兒有草吃。早起的男友有鮑嘗。。

我:呀~做咩甘早就上左來既?你一早就出去買2隻公仔比我嫁?
bf:係呀~見你講左甘多日,咪早啲起身去買比你囉!鐘吾鐘意呀?
我:鐘意呀,多謝老公。但係你點解係度曳曳緊搞人地既?
bf:見你難得仲未訓醒,條睡裙又甘吸引。。點忍得住手咼。做咩呀?舒服到醒左呀??
我起身攬住bf錫左佢一啖:吾係呀~吾舒服咼,不過你搞醒左人地咼,甘點算先?
bf又再一次扑返我訓落床:甘咪令到你更舒服啲囉😏
bf錫錫埋來,滿嘴口水分泌物,一邊濕吻,手仔亦都沒有閒著。
本身已經拉高既睡裙,比bf再次拉過頭,成功脫了下來,
連同本身早已不在下身的底底,丟在地上。。
我已經全身赤裸裸攬住bf,腳亦都翹住他的腰。。
濕吻完,bf一直沿著頸椎,鎖骨,我的胸胸,我的linlin。。
吸啜完一輪,我的胸部都已經沾滿口水,紅紅既咖哩雞都已印上幾個記號。
bf啜完胸胸留完印記之後,就起身落床,將自己身上也都脫光光。。
然後拉起我,我坐係床邊,佢企我前面,
我當然知道bf想要什麼。。
我嘴仔慢慢靠近早已雄性大發,勃起硬硬的粗棒棒。。
先是親吻,再用脷脷慢慢舐棒棒,一直舐到根部,
手指再一直磨擦頭頭尿尿射精精的小洞洞。。。。
嘴仔再啜啜滿是毛毛既袋袋,然後回頭舐返上棒棒頂端。。
龜頭亦都早已布滿分泌物。濕潤了。。
我用雙手輕輕地上下抽動棒棒。
嘴仔張開含住龜頭。用脷底舌尖刺激龜頭頭。。
bf都舒服到雙腿微抖,小聲發出呻吟聲。。
手仔在chok,嘴仔亦都有節奏地上下郁動,把棒棒含得更深,
啜得更用力。。bf亦都有輕力小動作郁動patpat。
把棒棒往嘴仔抽插。。。
含左一陣,bf把棒棒抽出,訓返落床。示意要玩69。。
我起身橫跨bf,雙腳放bf頭2邊。。
我還未開始含下棒棒,
已經感覺到bf首先發起了攻勢。。
雙手狠狠抓住我patpat向下壓,嘴仔已經貼近我妹妹,
已經知道脷脷往我妹妹深處發動攻擊。。
我當然不甘未弱,亦都一下就深喉棒棒再配合手仔聯動。。
我要務求獲取勝利,要bf早射過我高潮。。。
可惜事與願違,bf既嘴仔令到我太舒服,
我都不能夠集中於棒棒,
好快我只係雙手在chok。頭躺在旁邊輕聲呻吟。。
一輪69攻擊之後。。bf將我換位置,
將我躺回在床,再次把嘴仔既攻擊放係我linlin之上。
但妹妹的位置就改由手指的攻勢。。
中指輕輕掃動我妹妹的陰蒂。。
早已濕潤濕透的妹妹渴望的是更多更硬更粗的東西。
我:嗯…老公。。好舒服呀~嗯…啊~我想要,我想要老公呀~
bf沒有回答我,因為嘴仔正在啜我突起硬硬的linlin。
但手仔既行動已經代替左回答我。。
手指一隻中指。。第二隻食指。。最後第3隻無名手指都放進了我妹妹內,
剩下尾指和姆指在外。。
我感覺到我妹妹被撐大了。漲漲滿滿的感覺。。
手指再繼續一進一出。。緩緩抽動著我妹妹。。
我:呀~好舒服。。好漲呀~老公。。要。。要多啲呀~啊…嘎。呀~
最後都係剩下中指無名指,bf提速抽插著我。。
我感覺到我就快要來高潮了,真係好舒服。。
手指在妹妹內挖到一個點,我想那就是所謂既G點。
真係好舒服,手指郁動著又抽插著。。。
我呻吟所發出既叫聲已經吾係輕聲細細聲,
我埯住自己嘴仔,我知道隔離房大哥大嫂會聽到,
雖然吾知道佢地係吾係屋企。。
但理性都使我用手掩住嘴仔避免聲浪太大。。
但bf得勢不饒人。。手指抽插速度變得更快。。
我:我吾得啦。。我要。。我要來啦~。。。
講完呢句,我已經雙腿在顫抖,喘氣連連。
好像在發羊吊一樣。。來了高潮。。
妹妹更是給了點薄臉給bf,不爭氣地噴了少少水出來。。

bf:哇~豬你真係好正。真係我整得你好舒服呀?你噴左DD水出來,床單都濕左啲。。
我:呼。。呼。。吾準笑人地呀~不過。。真係好舒服。。老公
我仍然在透著大氣喘著氣,
bf欣賞完我妹妹之後。就將棒棒放了進去妹妹。
bf:哇,前所未有既感覺,好濕好熱。。好潤滑,好易插。。
我:野。。好衰呀。吾準笑人地呀~慢慢來。。好攰。。吾好插甘快呀。。比多啲舒服我呀。老公。。
bf聽完好似當聽吾到甘。。猛烈地提速抽插。。
我再次掩住嘴巴防止呻吟聲太大聲。
但遮蓋不住張床所發出的搖動聲。。。
一邊抽插著沒停,bf突然問我:我無戴套咼。。
我:呀~舒服。我要。我要曬全部。。。我來完M幾日,射曬比我。。比曬我。。
如是者,就一個姿勢男上女下,雙手架起我雙腿分開。令到棒棒入得更深。。就這樣抽插了5分鐘左右。。
bf就攬實我,攤軟左我身上,棒棒直捅妹妹深處最入。
暖暖既精精中出了妹妹子宮最深處。。
休息了一會,我先推開bf,再跟bf來個深情事後濕吻。。
我穿回睡裙,沒有穿底底。
都感覺到有精精從妹妹流出來。。
幫軟掉攤在床的bf蓋好被後,就打算去廁所沖涼清潔。。
點知一開門,就見到大哥坐左係沙發度,大嫂係廁所都面紅耳赤地走出來。
我尷尬地打了聲招呼後就去沖涼清潔。
沖完涼就入返房,望住嗰個晨早就為了我起身去買野送比我,
然後享用完我,已經累壞了睡著既bf。
我親了他一下就安坐在他旁邊,由得他睡。。。
然後我把玩我那2隻新鬆弛熊公仔
題外話::::
事後我問我哥,係咪真係聽到。
大哥都答我係,係比我地既聲音嘈醒既,
然後,佢同大嫂,喺係廳到,聽住我地啲聲,
大嫂幫大哥含含,最後口爆了大嫂,
我出房門既時候,大嫂係廁所岩岩刷完牙
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: 怕醜

你攪到房外房內都大戰....

點解我睇親你REPORT,我下面都咁硬的???

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2018-10-19 05:51 PM 發表 查看引用來源
你攪到房外房內都大戰....

點解我睇親你REPORT,我下面都咁硬的???
吾識硬硬,甘你就要驚啦。師兄😎😎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-10-19 11:53 AM 發表 查看引用來源

理其他人咁多做乜:smile_38::smile_38:
因為八卦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆