上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  28.7k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 06:22 PM 發表 查看引用來源

Lucy係個重點,你點都要比
Mandy係我唔須要同我解釋
如果係Nissan Sylvia你就比我啦
Nissan Infinity好唔好?好好跑,可惜當年我係揸civic仔,直路唔夠人跑...........:smile_13::smile_13:

Mandy係妳意思妳性格似Mandy?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 06:22 PM 發表 查看引用來源

Lucy係個重點,你點都要比
Mandy係我唔須要同我解釋
如果係Nissan Sylvia你就比我啦
尾撚你職揸嘛。。。xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 06:13 PM 發表 查看引用來源

隔離??路人定。。???
專屬司機

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 06:23 PM 發表 查看引用來源

幾分鐘的約會都好聽架.其實邊首舊D.............HAHA
相差5到一年。。咁上下啦xd

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 06:20 PM 發表 查看引用來源

難得師兄都有興趣.其實男人少年時就係咁,ONQQ既多.我唔會懶,大家開心繼續吹,希望呢個POST完前完到.
我已坐左樓主呢個位幾個POST喇...........HAHA
你而架吸男人嘛

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

專屬司機
https://youtu.be/herU-8cCPIk

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

Nissan Infinity好唔好?好好跑,可惜當年我係揸civic仔,直路唔夠人跑...........:smile_13::smile_13:

Mandy係妳意思妳性格似Mandy?
唔要
我要95NSX紅色跳燈

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 06:26 PM 發表 查看引用來源

尾撚你職揸嘛。。。xdd
慢慢講

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 06:29 PM 發表 查看引用來源

https://youtu.be/herU-8cCPIk

Dislike呢條友

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-13 06:22 PM 發表 查看引用來源

你愛戀經驗夠。。曖昧既。。好令人回味架
係,曖昧,往往令人胡思亂想,意亂情迷.
年輕就有呢種精神同時間去花.
但曖昧係單身有先甜,師兄入舖遲,我以前寫落其實同當年女友阿N好好架,係後黎散左,轉為available mode,先會有而家呢D情況遮.因為當年朋友都會睇到我對阿N既細心.
正如講我,Sylvia係我友人之一,朋友聚會都會一起.咁佢地就會知我點樣對女仔.而當男既有日變回單身時,我對女仔,就是朋友,都仍然會關心嘛.咁佢地既好感就會油然而生.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆