上一頁下一頁
發新話題

在LKF的纏綿邂逅.....顏射埋佢做埋我條女 更新#165

收藏  |  訂閱
225  61.7k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-30 08:27 PM 發表 查看引用來源

咁係咪要比人顏射完仲要幫對方啜返乾淨,再用手撩返面上D精放入口奶埋佢?  

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-6-30 08:27 PM 發表 查看引用來源

咁係咪要比人顏射完仲要幫對方啜返乾淨,再用手撩返面上D精放入口奶埋佢? 
我係個男既話實愛死你。
有咩辦法唔錫到你燶
除非果條仔好賤當玩你啦
我當然唔係講緊呢種

師兄:smile_o12: :smile_o12:

師兄,非常精彩及非常羨慕

引用:
原帖由 nikeacg 於 2018-6-30 12:48 PM 發表 查看引用來源
有個咁嘅女朋友 應該晚晚都唔得閒, 佢成日會著住摟屌裙加T back出街? 我好鍾意你形容著住高踭鞋個屎忽會翹起! 有冇進一步可以講你哋嘅拍拖生活
師兄放心
會詳細講

引用:
原帖由 EVO_X 於 2018-6-30 05:41 PM 發表 查看引用來源
作為一個腳膠,你玩腳果part形容得好仔細,睇到硬哂
期待更新
有僻好既人明白有僻好既人

我會好怕身上陣味男朋友唔鐘意架,,,所以我成日唔俾佢錫

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2018-7-2 01:12 AM 發表 查看引用來源
我會好怕身上陣味男朋友唔鐘意架,,,所以我成日唔俾佢錫
體味? 

引用:
原帖由 pcm 於 2018-6-29 07:17 AM 發表 查看引用來源
好嘢師兄好精彩期待下一回分享 多謝
會再寫多D,多謝師兄。

引用:
原帖由 丁春秋 於 2018-6-30 08:18 PM 發表 查看引用來源
師兄的確係幾重口味
好男友
多謝師兄捧場,最近發現自己既喜好原來潛意識係有理由去做呢D野
以下係節錄自後生仔傾下計馮盈盈自爆怪辟:

最爆係馮盈盈終極自爆自己好鍾意聞男友胳肋底,無論係有味定係乾淨,甚至連男友都認為此舉係痴線。對此,馮盈盈係有解釋的:「我睇過啲研究話搵心儀對象,係睇下大家DNA夾唔夾,如果你好喜歡對方的體味就化代大家的DNA好夾……」最後更指男朋友做完運動之後的胳肋底味同平時的味道好唔同,仲話:「佢種味對我來講唔係臭。」真係聽到人唔知滴汗定好笑。

同馮盈盈拍拖識玩既一定係大家每日瘋狂索大家既體味。你又索下我,我又索下你.... 唔只男人有呢樣怪辟,原來有女仔都隱性有........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆