上一頁下一頁
發新話題

阿BU的性愛回憶錄 (文+相P.1/P.8/P.13/P.16/P.19/P.24

收藏  |  訂閱
378  47.0k

引用:
原帖由 hiddenmist 於 2018-5-2 11:59 AM 發表 查看引用來源

我還少認真睇嗮咁多字既文,不過妳實在打得太好,完全可以代入,真係睇到扯咗。係戶外泳池搞真係唔舒服,同埋其實好唔衛生,不過我明白點解個晚可以刻骨銘心。搞到我等唔切下個月既road trip.  ...
我無特別話點train自己,平時我依然不停咁食。所有GYM Room既器材我都會做下,但我唔會跑步,其實我覺得最有效係游水,游水真係瘦最快,線條最快出黎。

引用:
原帖由 heaethan 於 2018-5-3 03:46 AM 發表 查看引用來源

你個 post 幾好啊, 
有文有相
勁like 啊
好想睇你繼續寫,
一定支持你
有時間有心情會盡量寫落去:)

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-4 08:51 PM 發表 查看引用來源

Mel開車去Perth好遠wor,你開左幾多日呀?我adelaide開過去都開到崩潰,哈哈
Adl落Mel都要八九個鐘,師妹自己一個揸?真係會揸到人都癲

寫得唔錯喎....ENJOY!!!

引用:
原帖由 ctfoo 於 2018-5-5 11:37 AM 發表 查看引用來源

Adl落Mel都要八九個鐘,師妹自己一個揸?真係會揸到人都癲
我指adelaide開去perth...同朋友一齊開呀

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
師妹,睇完你張相,你身材都好 fit 喎,仲話小波波?!你係咪形容錯咗呀。

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-4 08:51 PM 發表 查看引用來源

Mel開車去Perth好遠wor,你開左幾多日呀?我adelaide開過去都開到崩潰,哈哈
無去到Perth 咁還!係Adelaide Blue Lake stay 左一晚。都要成12-13個鐘!但Road trip 就一定唔乖,手多多

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-5-4 08:54 PM 發表 查看引用來源

我無特別話點train自己,平時我依然不停咁食。所有GYM Room既器材我都會做下,但我唔會跑步,其實我覺得最有效係游水,游水真係瘦最快,線條最快出黎。
我本身好唔鍾意跑步,不過好彩我瘦底。女朋友唔識游水 ><

引用:
原帖由 bububuvitor 於 2018-4-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
自從同Dean試過第一次之後,我地正式一齊咗幾個月。由於大家都有Roomates好多時都唔方便係大家屋企過夜,所以我地一有假期就會選一個地方渡假。

大家都應該有聽過Working Holidays嗎?當年有幾個女同學黎咗澳洲, ...
身形好靚

引用:

身形好靚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆