上一頁下一頁
發新話題

老公之前的情人

收藏  |  訂閱
289  18.1k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-15 12:12 PM 發表 查看引用來源

我係 Jenny媽您高亢呻吟時,
繼續一吓吓咁,將精液灌入衰婆您塊田。。。。

您攬住我,我緊緊推住條陰莖拮盡您閪洞,
滿滿嘅精液,白白嘅爆漿,
再由珍妮媽您陰道流出尼。。。
又一次比你中出

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-15 12:12 發表 查看引用來源

又一次比你中出
我吻了您一吓,又笑住同 jenny媽講:"您奸夫辛苦,,,,幫珍妮媽您開通閪道。。。。,又灌溉幾億精種比衰婆您。。。。姦得衰婆您好勤勞。。。。"

我望住珍妮媽您雙眼,再下望尋晚在您胸口嘅呀痕。。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

我吻了您一吓,又笑住同 jenny媽講:"您奸夫辛苦,,,,幫珍妮媽您開通閪道。。。。,又灌溉幾億精種比衰婆您。。。。姦得衰婆您好勤勞。。。。"

我望住珍妮媽您雙眼,再下望尋晚在您胸口嘅 ...
再見到你的精

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-15 12:21 PM 發表 查看引用來源

我望住珍妮媽您雙眼,再下望尋晚在您胸口嘅 ...
再見到你的精

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-15 12:12 發表 查看引用來源

又一次比你中出
用濃濃嘅精液,射入您嘅花蕊,消滅 Jenny媽您蕊裡嘅慾火。。。

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-15 12:22 發表 查看引用來源

再見到你的精

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-15 12:22 發表 查看引用來源

再見到你的精
我將流出在珍妮媽您道戶嘅精液,
用手指塗抹係您陰唇上。。。。,
又嬉鬧咁,點了兩點係 Jenny mom您嘅紅唇上。。。嘻嘻!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-4-15 12:27 PM 發表 查看引用來源

我將流出在珍妮媽您道戶嘅精液,
用手指塗抹係您陰唇上。。。。,
又嬉鬧咁,點了兩點係 Jenny mom您嘅紅唇上。。。嘻嘻!
又再一次流出呢真多

引用:
原帖由 ajenny 於 2018-4-15 12:33 發表 查看引用來源

又再一次流出呢真多
Jenny您您奸夫比足力尼屌衰婆您嘛。。。。呵呵!

我攬住您广,輕輕搓揉係您雙奶,又吻了珍妮媽您一吓。。。,

我都嚟搞JENNY,同妳打個車輪先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆