上一頁下一頁
發新話題

過年都掃

收藏  |  訂閱
189  26.9k

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-9 09:20 PM 發表 查看引用來源
各位,又危險了
4 台呢幾日有3間口爆場廣告出
又有 po 屎出添
今日突然之間又冇廣告了
之前果幾個po屎都收返了

唉,唔通同東管 SN 一樣
玩完了 ....
見光即死,有好野都唔好揚,無謂累已累人
下午的場都好靜,連要求比較低的國內人士都感到唔好玩

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-10 11:49 AM 發表 查看引用來源

見光即死,有好野都唔好揚,無謂累已累人
下午的場都好靜,連要求比較低的國內人士都感到唔好玩
好彩約到老相好去做
衣家等緊佢

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-10 12:26 PM 發表 查看引用來源

好彩約到老相好去做
衣家等緊佢
現在最好是老相好
早幾日我找个新的,什么都話公司唔准,跌咗340

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-10 12:37 PM 發表 查看引用來源

現在最好是老相好
早幾日我找个新的,什么都話公司唔准,跌咗340
邊間場?

仲夠胆去

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2018-3-10 12:40 PM 發表 查看引用來源
仲夠胆去
我琴日先去完MZ食炸雞几好味,估吾到甘快又玩完,不过JC都有講最驚係KO放蛇,FL就有KO去個場影相,搞到焗晒D熟客去4樓

其實FL吾比微信D客,第一水一定要經客服约吾知係咪為左防放蛇呢?

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

我琴日先去完MZ食炸雞几好味,估吾到甘快又玩完,不过JC都有講最驚係KO放蛇,FL就有KO去個場影相,搞到焗晒D熟客去4樓
mz個客服正常左幾日,上星期見正常就去左一次,服務有全祼,呢幾日佢個客服又收埋左,所以唔夠胆去

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

啲KO好醒,根本對啲場乜都知得好清楚,捉人好專業,如果要捉,啲客根本無得避,除非完全唔去。放蛇入去,想点捉都得,有時,要交差,啲場都要照交,合作先有得生存,做老闆揾到錢,交几个女或者啲客,更加無問題。

引用:
原帖由 勝肉強 於 2018-3-10 12:40 PM 發表 查看引用來源

邊間場?
金光華個頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆