上一頁下一頁
發新話題

同上左年紀的男人搞過真係返唔到轉頭

收藏  |  訂閱
450  66.3k

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 09:26 AM 發表 查看引用來源

Wow,我都想男同事同我係office玩
鍾意叔叔咁喎:smile_40:

原來真係咁多女鍾意成熟男人...哈哈
引用:
原帖由 __樹樹 於 8/11/2017 07:08 PM 發表 查看引用來源
哈哈,乜原來有人同我一樣喜好⋯我都唔中意同年齡層果啲,對大我6-7年以上先有好感,覺得男人30頭先有吸引力先識照顧大家感覺

係唔係同一班男事玩先
引用:
原帖由 yy_chow1210 於 9/11/2017 09:26 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 sg9394 於 2017-11-8 10:03 PM 發表 查看引用來源

喺公司偷偷摸摸仲刺激,怕你流水唔識停。之前喺公司同過一個細我十二三年既女仔一齊,喺個位教佢做野,一路教佢,佢一路摸到我硬,差d講唔到野。到我摷返佢時,係legging濕埋。諗返起都好回味
Ching好性福~
齋睇文字都覺得好夠淫~:smile_47:

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-7 01:15 AM 發表 查看引用來源

唔得呀!我係唔見得光既小三,之前俾佢太太鬧過我,唔敢再搵佢:(
佢成日讚我濕過佢老婆好多,又話敏感,一了就濕哈哈!
濕係正好多

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-8 04:17 PM 發表 查看引用來源

依.....好衰架...人地做下淫西都要抽人水...
俾人發現咪仲好,等男同事知我發姣,話唔定會餵飽到我呢?
師姐ㄧ齊玩下

引用:
原帖由 yy_chow1210 於 2017-11-9 09:26 AM 發表 查看引用來源

樓主係咪成日都好想做?

引用:

我試過係office同同事玩過 :smile_04::smile_04::smile_04::smile_46::smile_46::smile_46:
真係比平時爆房high好多

引用:
原帖由 Hkboy86 於 2017-11-9 11:32 AM 發表 查看引用來源

樓主係咪成日都好想做?
係呀。有時仲想同老闆做...佢係一個新70歲既男人!正!

甘得意,愈老愈吸引到你?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆