上一頁下一頁
發新話題

公司秘密 P.19 文

收藏  |  訂閱
320  90.2k

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-16 01:33 AM 發表 查看引用來源

沙灘我都見唔少嫁
兩種感覺嚟~
Morning~backlady~
Wise u have a happy Friday night~
唔知你今日乜嘢look返工呢😍

我都想同師妹玩

文正,身材正
Support!

睇到都想大大力咁渣:smile_47:

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-15 02:24 PM 發表 查看引用來源
想象下係我身後面望到的情況

好大..引死人...

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-15 02:24 PM 發表 查看引用來源
想象下係我身後面望到的情況

好大..引死人...

Part 4

落到樓下byebye後各自返屋企
搭緊車仲回憶緊剛才發生嘅事
真係好意外
A mgs 我,問我覺得點
仲問: 先頭正唔正? 插得你入唔入?真係好×爽, 等等
我返屋企先答佢: 唔知呢~~, 就上床訓

第2日返到公司, 我都刻意避開A, 包括眼神
但我避唔到去拎file, 當然佢都有走黎幫我
以為佢又會摷我, 但出奇地冇喎
只係錫左我嘴一下就幫我拎file出去
我都冇深研原因
雖然佢成日都冇特別埋我身, 但我腦海不停諗住件事, 你都知一諗下呢味野下面就會濕濕地, 我走左入廁所, (我都有習慣去廁所前洗手), 入左廁格坐低抹抹, 之後就捽下豆豆宣洩下, 聽到有其他人入黎就停左, 整理下就出返去

我主動mgs A: 唔理我?
佢答:我諗緊同你係邊度happy 好
我即刻啤住佢, 佢淫笑==
A mgs : 你知唔知你幾引到D同事, 我地成日都有講你同xx (xx=另外1個女同事)
心諗: 你唔係諗住多p 嘛, 我未接受到喎
A補多句: 當然我唔會同佢地講我地咩左啦, 留返比自己先
討論女同事身材茶餘飯後話題都唔係新鮮事, 就算女同事間都會
但冇諗過大家咁留意我姐

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-16 03:37 PM 發表 查看引用來源
Part 4

真係好意外

第2日返到公司, ...
今日happy friday 點玩先

引用:
原帖由 backlady 於 2017-6-16 03:37 PM 發表 查看引用來源
Part 4

真係好意外

第2日返到公司, ...
A係到引你~等你忍唔住自己出聲~
睇o黎到收到效用~

話時話今晚去邊到玩呢?

睇到好興奮!