上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.4k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

人夫:對師兄!我都唔覺得老婆淫,佢只係越來越識享受.....
你可以奶hihi 後靓太在床上重奔放

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 02:11 PM 發表 查看引用來源
人妻:好耐冇update 各位,真係啲掛住呢到,老公叫我update 今次旅程,但真第一日返到來好唔得閒,要一兩日先有時間寫,為咗報答各位耐心等候,先share 張相給你哋,睇吓張相會唔會太黑?

lial ...
漲卜卜 好揸手

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2017-2-21 02:42 PM 發表 查看引用來源
好大波,唔好話覺得自己淫,系要話你一定要俾老公撲先舒服
人妻:角度問題,比老公托住影相更大啦

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 04:43 PM 發表 查看引用來源

人妻:角度問題,比老公托住影相更大啦
又唔係,靓太ball ball 有大size 至可以托得更大,得32A,點托先?

快啲出錄音就好了,好掛住靚太的叫聲^^

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-21 05:07 PM 發表 查看引用來源

又唔係,靓太ball ball 有大size 至可以托得更大,得32A,點托先?
你真係識氹人

引用:
原帖由 bfung19 於 2017-2-21 05:26 PM 發表 查看引用來源
快啲出錄音就好了,好掛住靚太的叫聲^^
我老公先識搞喎😜

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 06:15 PM 發表 查看引用來源

你真係識氹人
靓太,頭相可以形容下咩場景,太蒙
我講事實,靓太個胸型是大湯碗嘛,小小托起有36C,依家靓太晚晚也心思思想要

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-21 06:31 PM 發表 查看引用來源

靓太,頭相可以形容下咩場景,太蒙
我講事實,靓太個胸型是大湯碗嘛,小小托起有36C,依家靓太晚晚也心思思想要
人妻:我邊有咁厚肉呀,我只係32/33咋
頭相我老做咗手腳所以咁蒙,如果唔係咪比你地睇晒!!
張相係我坐喺老公上面郁緊時比佢影,但又係我唔知佢影

新icon好正:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆