上一頁下一頁
發新話題

阿毛屌過的女... (有相片, 有叫床聲, 有文字) updated on 15/11, 10:15am

收藏  |  訂閱
194  102.3k

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-19 04:11 PM 發表 查看引用來源

我身邊女同事多過男同事,而男同事唔係廿歲小孩就係已婚三十歲大叔。想搵個男朋友認真拍拖,都唔知點入手。
如果淨搵食就易啦⋯⋯

去酒吧啦⋯⋯ 大把男人比你揀啦。

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-19 22:42 發表 查看引用來源

如果淨搵食就易啦⋯⋯

去酒吧啦⋯⋯ 大把男人比你揀啦。
而家搵食就免la,想真係認真識個人多D。

題外話,就算去到酒吧,我咁撚摺,第一下同人break ice都有難度,睇怕坐成晚食白果。

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-20 12:06 AM 發表 查看引用來源

而家搵食就免la,想真係認真識個人多D。

題外話,就算去到酒吧,我咁撚摺,第一下同人break ice都有難度,睇怕坐成晚食白果。
未去過, 又點知唔得呢?

或者第一晚去, 你已食到件心儀型男, 然後洞埋房, 三個月後嫁埋呢...

其實真係想識人,又自然既,仲有其他方法.
可以試下去上堂,興趣班,都可能有機會呢.

加油樓主

聽都聽到硬晒

引用:
原帖由 Tony040131 於 2016-11-22 10:39 發表 查看引用來源
其實真係想識人,又自然既,仲有其他方法.
可以試下去上堂,興趣班,都可能有機會呢.
有咩興趣班會容易d識朋友?

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-11-24 10:17 PM 發表 查看引用來源

有咩興趣班會容易d識朋友?
影相班啦. 多麻甩佬...

或者投資講座啦, 實多人抄你牌啦.

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-14 04:19 PM 發表 查看引用來源
5號女仔的叫床聲 (從VIDEO中再錄音出來的, 音質可能不太理想)

https://soundcloud.com/user-735906489/sound-1

https://soundcloud.com/user-735906489/sound-2
正到爆......啪啪聲

引用:
原帖由 毛澤東.主席 於 2016-11-15 10:07 AM 發表 查看引用來源
(62 或 63) 朋友婚宴中新娘的姊妹

~ 又係多年之前的事;
~ 我做兄弟;
~ 做過兄弟的都明白, 攰到死, 如果新娘的姊妹有番幾件靚女, 都叫做醒神d.
~ 佢, 唔係在姊妹團中, 最靚的, 叫做中上啦;
~ 身型, 就係 ...
姊妹好能正呀!!叫到好淫,好能想比你吊咁!!聽完我都要J呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆