上一頁下一頁
發新話題

約左網友出黎kiss #1,#101

收藏  |  訂閱
296  23.4k

引用:
原帖由 Arya33 於 2016-10-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

但首先要遇到一個合心意既咀xdd
係呀 有d唔識kiss 真係扣哂分呀, 我試過kiss 足半個鐘 慢慢kiss 牙較都軟埋

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-20 02:43 PM 發表 查看引用來源

係呀 有d唔識kiss 真係扣哂分呀, 我試過kiss 足半個鐘 慢慢kiss 牙較都軟埋
我係指對手個唇型岩自己心水會好feel d xd
kiss足半個鐘係點做到=o=
我最耐試過10mins,但唔係幾enjoy,太耐xd

引用:
原帖由 Arya33 於 2016-10-20 02:50 PM 發表 查看引用來源

都係一次咁耐咋, 我都唔知點解haha  大家都好enjoy ,當然有上下其手啦

咀型都好重要呀 ,可能全部都好match先可以咁耐

引用:
原帖由 Arya33 於 2016-10-20 02:50 PM 發表 查看引用來源

I have try 15 mins for French kiss,very tired though

引用:
原帖由 Arya33 於 2016-10-20 11:27 AM 發表 查看引用來源

都要得閒先得架
冇話唔得閒嘅,只係睇你有幾想~

引用:
原帖由 HX1596 於 2016-10-20 04:37 PM 發表 查看引用來源
冇話唔得閒嘅,只係睇你有幾想~
想咁係咪可以唔返工唔ot ~.~

引用:
原帖由 boychany 於 2016-10-20 03:05 PM 發表 查看引用來源

I have try 15 mins for French kiss,very tired though
真係幾攰 會錫到冇feel
錫下停下 先會有想繼續錫個種心動

引用:
原帖由 gn00482067 於 2016-10-20 02:52 PM 發表 查看引用來源

都係一次咁耐咋, 我都唔知點解haha  大家都好enjoy ,當然有上下其手啦

咀型都好重要呀 ,可能全部都好match先可以咁耐
只可以講一聲 佩服!
我諗起外國有個鬥錫得耐既kiss比賽
應該岩你xd

引用:
原帖由 Arya33 於 2016-10-20 02:13 PM 發表 查看引用來源

Hea到勁眼訓先會好訓d
好左好多啦今日,thz^^
好好多咪即係又可以kiss?

Kiss 係一個可以鍛煉既學問,個人感覺識KISS既人(係亞洲)真係唔多。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆