上一頁下一頁
發新話題

淫娃既日常 p.3,17,33 微更 相p.1,7,14 一次意外?p.43,45 食雪條p.52 聲明p.53

收藏  |  訂閱
800  76.2k

引用:
原帖由 beast74mo 於 2016-7-28 03:46 PM 發表 查看引用來源

濕一“達”,吾通你是穿褲……

真空最好是穿裙呀……
唔係褲濕係張凳濕
我著裙多過褲

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2016-7-28 03:48 PM 發表 查看引用來源
悲劇:smile_46:,如果有.....記得上黎講聲:smile_04:
"啋"過你把烏鴉口,絕對唔會有悲劇架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-7-28 03:54 PM 發表 查看引用來源

"啋"過你把烏鴉口,絕對唔會有悲劇架

未必係悲劇既,一剎那的悲劇,可能可以換黎未來日日有得食飽飽:smile_04:

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2016-7-28 04:18 PM 發表 查看引用來源
未必係悲劇既,一剎那的悲劇,可能可以換黎未來日日有得食飽飽:smile_04:
ching講野唔洗咁隱晦既,可以講白d架
唔洗返工咩?咁得閑上引版

趁有少少時間,推吓你先,快啲到200睇相相^^

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-7-28 04:25 PM 發表 查看引用來源
趁有少少時間,推吓你先,快啲到200睇相相^^
睇黎大家今日都幾得閑wo
我都連放3日半假

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-7-28 04:21 PM 發表 查看引用來源

ching講野唔洗咁隱晦既,可以講白d架
唔洗返工咩?咁得閑上引版

呢兩個星期好得閒,放假ing,可惜有人唔響香港,
如果唔係可以日日餵到d人,飽到上心口:smile_30::smile_30::smile_30:

就200你都係準備定新相啦,
今晚前一定好似平時你玩開果隻老漢推車,
我就老漢推post係咁推師姐你:smile_30: ,推到200:smile_30: :smile_30: :smile_30:

而家有D野做,
希望一陣上黎,會見到爆炸性新相啦

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2016-7-28 04:37 PM 發表 查看引用來源
呢兩個星期好得閒,放假ing,可惜有人唔響香港,
如果唔係可以日日餵到d人,飽到上心口:smile_30::smile_30::smile_30:
我都放緊假,不過有一堆功課要做同一堆書要溫
我對呢d說話有免疫,幾乎個個中後期識既ching都講過,但真係無人勁過大少同D。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆