上一頁下一頁
發新話題

甜古小嫻之引人入性,9月8日更新人妻B初會

收藏  |  訂閱
395  30.5k

引用:
原帖由 happy2fun 於 2016-6-24 03:59 PM 發表 查看引用來源

見你寫得咁開心 細佬都UPDATE下自己個POST先
好呀師兄,醒啲料阿星學下師

引用:
原帖由 star_platina 於 2016-6-24 04:15 PM 發表 查看引用來源

好呀師兄,醒啲料阿星學下師

傻啦 細佬我睇完你d post真係學到野
越唔嗲唔吊越引女 哈哈 高手

引用:
原帖由 happy2fun 於 2016-6-24 09:00 PM 發表 查看引用來源

傻啦 細佬我睇完你d post真係學到野
越唔嗲唔吊越引女 哈哈 高手

哈,師兄果然有慧根,識得活學活用,快啲攞嚟分享下先啦

趁有時間,講下古仔先:

出差奇遇之五 姐唔姐到

阿姐抖哂大氣,攰到無論。阿星呢?都差唔多,條脷差唔多喇。阿星爬返上去,訓咗喺阿姐隔離,阿姐瞇瞇眼望住阿星,話: 估唔到你咁多嘢講,把口真係得。
星: 唏,你又唔係第一個咁講阿星,舒服嘛?
姐: 舒服,不過好攰。我仲想要喎,不過依家唔係咁方便。
星: 明嘅,所以阿星用口囉。
阿姐望住阿星,表情有啲複雜。
姐: 我以為你會夾硬嚟添,你咁忍得?
星: 唔忍得㗎,你摸到㗎啦,咁都叫忍得?
將阿姐隻右手放喺小星星上面。阿姐好細心咁呵護小星星,搞到小星星忍唔住想走出嚟見佢咁滯。
姐: 你唔想要咩?
星: 頭先咁嘅情況,我真係夾硬嚟你會點?
阿姐眨眨眼: 推開你大嗌囉。
星: 入咗先嗌?
姐: 唔知㗎。
星: 你唔怕我有病?
姐: 你唔好睇到我咁隨便好冇? 我從來冇做啲咁嘅嘢囉。
星: 呵,咁你打爛齋砵喇。
姐: 仲好講? 你又同我傾計又扶我上房,矇嘅都知你想點啦。
星: 我對眼生得咸濕啫,其實我好正經囉。
姐: 咪扮嘢啦你,我又唔係怪你。好耐冇咁刺激過啦。

呢啲時候當然係兩個人攬埋一齊啦,阿星中意親咀,攬住阿姐自不然手多多摸下錫下啦。阿姐又唔抗拒喎,所以阿星基本上第二日識阿姐,已經摸勻佢全身,連敏感帶都摸得一清二楚。耳仔後頸果啲好易了解,但原來阿姐個隔勒底好敏感,錫親打哂冷震,十分之爽。唔,下次要活用下先得。

望下床頭個鐘,嘩,差唔多兩點,唔使熨衫啦咁,聽日着tee返工算啦。都要返去冲個涼,雖然冇體力勞動,但小星星都流哂口水,要冲個涼先得。起身告辭,阿姐突然開聲: 喂,你冲完涼返唔返過嚟呀?
星: 吓,又返過嚟再玩過?
姐: 唔係呀! 淨掛住玩! 過嚟陪我吖,我中意你攬住我訓。
星: 唔,諗下先啦。
姐: 喂,過嚟啦。
星: 你求下阿星先啦。
姐: 車,唔嚟咪唔嚟囉。
星: 你預咗今晚阿星對手會好忙,你會冇覺好訓。半個鐘後返嚟。
姐: 好! 我等你!

其實冲個涼使乜半粒鐘吖,執件衫,準備好聽日嘅返工嘢啫。你問阿星心唔心急?少少啦,但係唔通你心急俾人睇咩? 慢慢嚟。差唔多兩點九,電話響喇,半夜三更仲有邊個吖?
咩樹?
姐: 你得未呀?
星: 未呀,啲手腳未換好呀,我揾唔到個七號鼻呀。
姐: 係咪玩嘢呀?
星: 你自己過嚟睇!

三分鐘唔到阿姐已經敲門,阿星開門見到阿姐好簡單咁着住件tee同短褲企喺門外。
姐: 又話執眼耳口鼻嘅?
星: 講下唔得呀? 入嚟啦,企喺門口好爽?
阿姐望住阿星,好似真係冇乜見過啲咁無賴嘅人,然後入咗阿星房。
阿姐一路四圍望,好似真係揾下有冇眼耳口鼻喺度。
星: 唔使揾啦,冇袋呀,聽日你定我去買?
姐: 你點知我揾緊呀?
星: 點知呀,估下咋。
姐: 你係咪過去我度呀?
星: 既然嚟咗仲做咩返過去呢?今晚喺度啦。
阿姐望住阿星: 你真係………
阿星唔俾佢再講落去,一咀落去佢個咀度封住佢把咀。
大瓜攬下抱下錫下,阿星拖佢埋床,上床攬住佢,同佢講訓喇,聽朝要返工。阿姐同阿星兩個成晚就咁攬住,阿星隻手就成晚周圍摷。

一上黎又見到星哥你篇好文:smile_40:
咪俾我估中 最後肯定無用套啦:smile_30:

引用:
原帖由 star_platina 於 2016-6-27 04:00 PM 發表 查看引用來源
趁有時間,講下古仔先:

阿姐抖哂大氣,攰到無論。阿星呢?都差唔多,條脷差唔多喇。阿星爬返上去,訓咗喺阿姐隔離,阿姐瞇瞇眼望住阿星,話: 估唔到你咁多嘢講,把口真係得。
星:  ...
又有update,支持支持

引用:
原帖由 happy2fun 於 2016-6-27 04:30 PM 發表 查看引用來源
應該有用啦...
米忍得禁辛苦做咩...

引用:
原帖由 sfattimo 於 2016-6-27 04:50 PM 發表 查看引用來源

應該有用啦...
米忍得禁辛苦做咩...
我都覺得有用

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-6-27 04:58 PM 發表 查看引用來源

我都覺得有用

無錯 安全至上
不過阿星點會無隨身帶禁失策嫁

引用:
原帖由 happy2fun 於 2016-6-27 04:30 PM 發表 查看引用來源
師兄,阿星唔敢忘記祖訓,去到邊都做足安全功夫。小心駛得萬年船呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆