上一頁下一頁
發新話題

長途飛機上的少年 (P.9 有片睇,一天後刪)

收藏  |  訂閱
208  36.8k

你有沒SKYPE?我慢慢解釋俾你聽。

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2016-5-31 06:26 AM 發表 查看引用來源

如果故事係真 你都真係幾唔將自己安全擺係重要位置。一個男人落藥 你仲可以同佢玩?要sp姐 寂寞痕姐 搵都搵個好嘎 搵個心術不正嘎

你個位sp點好法呢?

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 11:13 發表 查看引用來源
仔瞓覺,老公當夜更,一個人喺房,梗係真空,同大家喺度講到濕晒,底褲都除咗.....方便啲.
咁有無邊睇..邊自摸啊?:smile_47:

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 11:24 AM 發表 查看引用來源
大家都知我飲醉比阿文撿屍,想問大家香港是否很多發生,你們有冇相似的經驗?

人妻..未夠一日就已經睇唔到喎?可唔可以再放呀?:smile_38:

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:56 AM 發表 查看引用來源
吾知點解做時比人影雖然好醜怪,但又好興奮,好快就來,好奇想知其他女人會吾會咁.

其實而家知道大家睇緊都好濕!!
身材好好。唔似生過喎

引用:
原帖由 迷糊人妻 於 2016-6-1 10:00 AM 發表 查看引用來源
https://youtu.be/HV7XCL8oW0w

will delete in 24 hours, tell me what you think of my body....
除左肚有些少橙皮紋之外,你個BODY都唔錯,兩粒LIN唔算黑,應該會係一個幾好吊嘅SP,可惜條片無聲,如果聽到你叫床可能會仲HIGH。

不過更可惜係無機會吊你!

你身材好fit呀,最正系D毛毛又整齊又濃密,比我就真系密密cheuk!

好正...好FIT.....有埋聲聽就更好

我都屌,你幾時又搭飛機

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆